Sari la conținut

✦dau si plec™ #dauptioana

Veteran
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ✦dau si plec™ #dauptioana

  1. Nu strica un like la pagina de facebook dar in fine, PRO.
  2. Va multumesc pentru lucrari, au iesit superbe puteti da t/c. De stock-uri stiu sunt slabe doar ca ma grabeam si le-am gasit pe acestea, data viitoare o sa aleg mai cu atentie.
  3. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: forum Text principal: dau si plec Text secundar [usp.ro] usp.ro Dimensiuni: forum Stock/Render/Tema[obligatoriu]:https://imgur.com/a/yhg4Bxp https://imgur.com/a/PAmyQqa https://imgur.com/a/exUP5n4 https://imgur.com/a/Da38dzs Alte precizari: Sa arate bomba si poate sa adaugati o rama pe tema de iarna, multumesc!
  4. CONTRA Hai sa nu copiem toate serverele, deoarece nu e ok plus ca anti-rush mi se pare o prostie. Fiecare face ce vrea, pusheaza si joaca auto/negev etc. E casual, poti sa joci cu orice arma si sa faci ce vrei [ rush, camp ].
  5. Puteti sa imi scoateti gradul deoarece am luat GAME BAN. Va multumesc pentru ca m-ati primit cu mainile calde in aceasta comunitate, si sper sa continuati cu ea si cu cat m-ai multi playeri/adminii. Bafta tuturor!
  6. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: forum. Text principal: dau si plec. Text secundar [usp.ro] usp.ro. Dimensiuni: forum Stock/Render/Tema[obligatoriu]:https://imgur.com/a/JCH0vZf https://imgur.com/a/l6fV97h https://imgur.com/5BG31kG https://imgur.com/zx6XEox Alte precizari: V-am dat sa alegeti, sau puteti sa faceti mai multe :D.
  7. Am incercat pe server si cu @case doar ca nu merge ban sau unban. Restu sunt ok.
  8. Deci, intram pe server cand dintr-o data vad ca adminul @NotLowPulse acordase un ban unui jucator. Acesta dupa ce isi luase ban, cel putin asa arata in chat, el scria pe u@. https://imgur.com/a/M0aLOqW
  9. Daca mai contiunui sa faci cereri intr-una o sa primesti suspend pe forum, ai fost deja respins la o aplicatie.Ca sa faci alta trebuie sa mai astepti cateva zile.
  10. CONTRA! Regulament necitit. Edit: la profil jucator nu trebuia sa pui linku de la profilul steam, asta e linkul pe care trebuia sa il pui https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:194504918
  11. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar forum Text principal: dau si plec Text secundar [usp.ro] usp community Dimensiuni: cat pentru forum Stock/Render/Tema[obligatoriu]: girls Alte precizari: Sa contina multa nuanta de albastru, si sa arate minunat.
  12. Vad ca ti-ai luat ban pe motiv: wall. Asteptam dovada.
  13. Inceteaza cu dublu post, poti scrie tot ce consideri doar intr-un reply, nu in 3.
  14. Propun sa se interzica numele "VULGARE". Multi intra pe servere cu nume la adresa altora de insulta.
  15. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: pentru steam Text principal: dau si plec Text secundar [usp.ro] usp.ro Dimensiuni: marimea pozei de steam Stock/Render/Tema[obligatoriu]: girls Alte precizari: -
  16. Cumpar bani pe SA:MP[300KK] In schimb primiti stickerul meu din inventar[TRADE]. Acesta valoreaza 13e. Discord: dausiplecJE#3322 Add pentru a discuta.
  17. Pot ajuta si eu acordand putin ajutor. Am TRUSTED pe GO.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.