Sari la conținut

Shaimz

Member
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Shaimz a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 6 2019

Shaimz a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Shaimz

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

17

Reputație Comunitate

  1. Shaimz

    [Portofoliu] Lian

    Imi place cum integrezi textul si stock-urile bine alese , la a doua imagine large se cam vad pixelii :)) , trebuia sa dai imagine size si sa pui 300 px dupa sa salvezi imaginea in dimensiunea dorita , la semnaturile care contin c4d mai ai de lucrat cred eu la alegerea c4d-ului si la efectele adverse . Parerea mea , decizi ce faci cu ea. Mult succes.
  2. Blurul e ok , textul in unele lucrari nu prea se potriveste . ai folosit acelasi border in mai mult de 3 lucrari nu ca ar fi ceva negativ sau e ceva ilegal . KW
  3. Shaimz

    [Portofoliu] - sHAIMZ

    Nu ca's nebun dar renderele din anime sunt cele mai calitative deci nu ai probleme cu calitatea rezultatului . Am inceput sa fac si design personalizat pentru tricouri care sunt deja in vanzare: NEW:
  4. Shaimz

    [Portofoliu] SkizzEd

    Si uite ca asa se inchid multe portofolii din cauza ca realizati lucrari exact precum cele pe care le vedeti in tutoriale(90% din 100%) , si mai vad aici cateva lucrari care "iti apartin" si au adaugate doar textul... Oare nu aveti un pic de imaginatie sa realizati ceva in stilul vostru.
  5. Shaimz

    [Portofoliu] SkizzEd

    Doresc ca un administrator/supervisor sa stearga acest topic si sa-l puna la cos , faci doar RIP , si cred ca e in majoritatea lucrarilor: Dovada:( ai schimbat doar text ) Asta e linkul de pe canalul de unde ai luat si psd-ul , ai schimbat textul si ai mutat putin efectul nebula. bravo , ai incercat sa arati ca esti un "designer" bun . ( Tu in psd ai stockul gata facut , desi creatorul a pornit de la o poza color , ai nevoie de 10 minute ca sa realizezi rezultatul final desi tu nu ai vrut sa pierzi timp , atunci nu te mai numi creator de continut salut )
  6. Shaimz

    [Portofoliu] SkizzEd

    Poti sa pui un psd cu aceasta imagine ( sunt sigur ca am mai vazut asta undeva , chiar eu am creat ceva dupa tutorialul care avea ca rezultat aceasta imagine.) (daca doresti)
  7. Shaimz

    Cerere Tutorial.

    Selectezi acest brush ( Iti alegi marimea cu care doresti sa lucrezi ) , aplici burshul pe un layer pe care il pui pe lighten / overlay / color dodge sau screen , ii scazi din opacite daca doresti si pozitionezi layerul sub text :
  8. Shaimz

    Cerere Logo -FruZ

    150x250 nu prea inteleg ce logo vrei tu cu asa dimensiuni
  9. :)) Se pare ca am gresit semnatura , am vazut una in descrierea cuiva de mai sus si am crezut ca era o lucrare de a ta , greseala mea , oricum sa nu fie asta post hunt ai niste logo-uri destul de interesante.
  10. Cu privire la semnaturi ( pentru ca doar la asta ma mai pricep :)) , nu lucrez pe avatare deci nu imi asum riscul de a te critica ) , incearca sa gasesti niste c4d-uri care pot evidentia prezenta lor + poti sa dai cu brush-ul de culoarea renderului in unele puncte cheie care vor crea un balans intre render si background :)) nu spun ca nu e bine , poate e ala stilul tau dar parerea mea ar fi ca r trebui sa incerci si asta , + pe deviantart (daca nu fac reclama) gasesti niste tutoriale si resurse numai bune pentru PS deci iti recomand sa dai un ochi pe-acolo pentru ca eu am totul descarcat de acolo + ma mai si inspir in diferite cazuri. GL KW
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.