Sari la conținut

xanny

Member
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui xanny

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Fie cum zici, chiar nu mai am chef si dispozitia necesara sa incerc sa-mi tin partea, recunosc, am gresit si eu, dar macar de-ai recunoaste si tu ca n-ai fost perfect in toata discutia asta, si ca vina este si de partea ta. O zi buna
  2. Halal comunitate, evict. Admini care isi iau apararea unul altuia, trecand cu vederea peste injuriile asupra playerilor. https://imgur.com/a/fkxPX8U Asta e un limbaj adecvat unui matur in toata firea, care din intamplare a ajuns si admin pe server, nu stiu cum. Din nou silence 9999 minute pentru ce? Spam? https://imgur.com/a/n7RhUx9, in caz ca nu stiai ce inseamna spam-ul. Vorbitul pe chat este mai nou spam nu? Vorbitul cu cineva, in cazul de faza tu, badBear, se considera spam nu? Pentru varsta ta, chiar ma simt prost pentru tine daca asta e nivelul tau de gandire si la cum incerci tu sa "rezolvi" problemele de pe server. Din cate stiu eu, un admin trebuie sa fie un exemplu pentru restu pe server, si sa stie cand si cum sa aplaneze un conflict, nu sa il agraveze. Apropo, multumesc din nou de ban, chiar se compara "taci din gura te rog ca esti vai de tine" cu "enjoy retard, filmeaza-ma cand i-o dau maica-tii, prost, etc"
  3. Chiar nu cred ca ai fost pe server daca asta e tot ce zici. Bagati de la voi cu injuraturile si cu astea, chiar o da-ti in penibil. Chiar va rog sa verificati mai intai chat log-ul si dupa sa vedem cum sta treaba, ca la dat cu impresia stati foarte bine.
  4. Daca ce spui este adevarat, ca admin ar trebuii sa dai un exemplu altora, pe de alta parte daca te ofensezi prea rau si incepi cu "enjoy retard", la "ce amuzant esti" si alte asemanari ale acestei expresii, imi pare rau prietene dar nu e de bine, cel putin pentru tine.
  5. Injurat? Verifica chat log-ul si sa vedem toata conversatie. Nu am folosit absolut nicio injuratura. @Stf nu-ti mai da cu presupusuri aiurea ca esti pe langa total. Chiar va rog sa verificati chat log-ul ca altceva inafara de "vai ce amuzant esti" si alte sinonime ale acestei expresii. Din cum sariti ca turma fara vreo evidenta, si doar dandu-va cu parerea, pot sa deduc ca average age-ul staff-ului e undeva la 13-14 ani, no offene. Chiar va rog sa verificati si apoi sa veniti cu argumente solide.
  6. Nick: xaηηy Nick admin: drunkBear Data și ora evenimentului: 14:10, 02.01.2019 Harta: inferno Detalii: Abuz de admin, avea "glume" atat de bune in cat mi-am permis sa ii spun "ce amuzant esti", acesta ofensandu-se prea rau si abuzand de comenzile de admin. Dupa cum se vede si in ss, am primit un mute de 30 de ore pe degeaba, cu motivul: da. Dupa aceea, am scris pe u@: "ne vedem pe forum frumosule", acesta ofticandu-se prea rau si dandu-mi ban. Daca nici asta nu este abuz de grad, atunci nu stiu ce sa mai zic. Pur si simplu se crede superior doar pentru ca are grad?:))) Dovezi: https://imgur.com/a/BNqzr1B Alte precizări: Sper sa faceti ceva in privinta asta, chiar nu cred ca un simplu copil frustrat poate fi admin pe server.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.