Sari la conținut

j0n

Banned
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui j0n

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Deci inca o data si pentru ultima oara, cand banezi pe cineva trebuie sa ai si un DEMO!!! Unde este acel demo?Doresc ca jucator banat sa il vad.Nu am acest drept?Eu stiam ca nu ai voie sa banezi pur si simplu pe cineva fara sa detii o dovada ba frate, tu gandesti? Lasa-ma cu vac-ul, am jucat pe MM cu codul si am primit ban, dar pe acest server nu am jucat cu cod, si ma trezesc cu ban de la un copil care are poza de licean pe profil ca ma baneaza fara motiv. Daca nu imi prezinti dovada va fac de ras peste toate forumu urile de cs go servers din Romania.ASta este tiganie prietene, ceea ce faceti voi aici.
  2. j0n

    unban j0n x2

    https://ev1ct.ro/forum/index.php?/topic/14513-unban-j0n/ Ce este aici?Unde este prezentat demo-ul lui bear?Doresc sa-l vad, nu are nicio dovada, aici banam cum ne taie capul?
  3. j0n

    unban j0n

    Frumosi admini ca tine pe aceasta comunitate, oameni ca tine trebuie educati prima data si au nevoie de o buna practica in adminat pe server de cs go
  4. j0n

    unban j0n

    As dori sa vizualizez si acel demo, daca se poate
  5. j0n

    unban j0n

    Prin acest limbaj observ "talentul" tau de admin bo$$ pe server
  6. j0n

    unban j0n

    Auzi prietene nu ai nici cea mai mica treaba cu adminatu' , daca jucam cu cod era alta problema, dar am jucat curat. Nu imi spune tu mie de wall sau alte deastea ca daca jucam cu wall era foarte evident, dar trebuie sa mai si gandesti jocul, ceea ce tu nu poti face sau alti admini incepatori ca tine.
  7. j0n

    unban j0n

    Mai spun o singură dată:Nu am avut cod,nu am jucat cu cod.Acest admin m a banat degeaba.
  8. j0n

    unban j0n

    Deci nu stiu cum sa demonstrez că nu am folosit cod, înțelege că mă jucam linișt si dintr-o dată mă trezesc cu ban permanent, pentru nimic.Nu știam că aici se banează după cum are chef adminul.Efectiv acest ban este nul, deoarece nu am folosit nimic!
  9. j0n

    unban j0n

    Salut, Pot spune ca am jucat doar 3-4 minute pe acea mapa, am voie sa ma uit in sus, mai ales ca pe nuke acolo al t spawn poti urca acolo la cutii si sa stai camp. Iti spun ca nu am FOLOSTI cod, pur si simplu m-ai banat fara motiv + ca nu conteaza ca am VAC pe competitive mode, acolo este alta treaba, nu compara c eam facut pe competitiv mode cu acest server. Spun inca o data ca acest ban este degeaba, nu am folosit cod, efectiv te-ai grabit sa ma banezi aiurea, nu am niciun motiv sa mint ca am folosit.Joc de 4fun acum, nu am de gand sa fiu tryharder cu wall.
  10. j0n

    unban j0n

    1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/profiles/76561198081111078 2. Link detalii ban:http://evict.eu/go/bans/index.php/bans#3065 3. Descrie situația:pur si simplu am luat ban dintr-o data de la server..nu am cod sau ceva.. absolut nimic 4. Dovezi: https://imgur.com/a/CkEjE02
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.