Sari la conținut

LOONELY

Veteran
  • Număr conținut

    145
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de LOONELY

  1. Mi se pare o idee ok, din punct de vedere al egalității playeri-ilor; la modu' fiecare să joace cu ce agent (model) indiferent de credite. Diferențierea de joc (activitate) o vor face cei cu credite, care își permit skin-urile din shop (și tre' să fii tălâmb să ți-l iei și să nu joci cu el). Sunt foarte mulți playeri care n-au vip și se vaită că n-au credite și abia le fac, etc. Din punctu' meu de vedere ar fi o idee chiar ok pentru playerii fără beneficii ("normali").

  2. 1 la mână, învață să scrii corect.

    2 la mână, ai ban o zi. Pentru o zi faci cerere unban? really?

    3 la mână, tot tu ești cu gura mare și nu înțeleg de ce. După ce ți-am citit "explicația" (mbine, am dedus eu, că ce e acolo...), meriți din plin o vacanță de o zi, iar dacă mă întrebi pe mine, am un sentiment că o să mai urmeze:) În concluzie, stai liniștit acolo că stai bine.

    Contra.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.