Sari la conținut

micleano

Member
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui micleano

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

7

Reputație Comunitate

  1. ti-am trimis cerere de prietenie
  2. Salutare. Sunt pe forum jucatori de cs:go care joaca pe faceit.com ? Daca da, lasati aici reply cu userul sa va dau add sa mai jucam cand avem timp liber =D
  3. Salut la toti, ma surprinde interesul vostru intr-un astfel de proiect. Dupa cum am zis, eu am cunostintele medii pentru a configura un astfel de site ( gen faceit ), dar cu inscrierile, anunturile, discutiile despre asta putem infiinta un simplu forum sau sa gasim o modalitate de site. O sa ma intersez si de anticheat, daca stiti voi mai multe nu ezitati sa imi trimiteti un pm ca sa vad si eu cum putem face cu antichatul. Pentru implicare, pot sa spun ca am timp, dar totodata am nevoie de 2-3 oameni seriosi pentru a lasa "o baza" in lipsa mea etc. Cei ce doresc sa se implice sau cei ce doresc sa mi se alature proiectului din mai multe puncte de vedere ( servere, platforma, premii etc. ) pot sa ma contacteze sau pur si simplu sa lase un comentariu in subiectul acesta ca sa ii pot contacta sa vorbim mai multe aspecte. Cu astea fiind spuse, am nevoie de 2 oameni care sa se ocupe de partea de configurare a serverelor si de un om care sa se ocupe de site, cu antichatul banuiesc ca exista posibilitati incat sa implementam si chestia asta. Dupa ce rezolv aceste aspecte ( cele ) importante o sa pot sa dau detalii si despre premiere, inscrieri etc.
  4. Mi-a venit ieri o idee sa infiintez niste turnee de cs:go, 5on5, cu premii in bani sau jocuri pe steam. Ma gandeam sa cumpar vreo 10 servere pentru inceput si sa concep un site sau un forum unde sa se deruleze alegerile, meciurile si toate informatiile despre ceea ce urmeaza sa fac Sunt dispus sa suport costurile a tot ceea ce voi face, insa am nevoie de o persoana sau doua de incredere care sa imi furnizeze informatii despre cel mai bun host ( sau o recomandare care ar fii una dintre cele mai bune firme ) pentru a cumpara serverele, sa imi seteze serverele specific pentru meciuri si alte informatii pe care o sa le discut cu cei ce doresc sa se implice ( subliniez faptul ca, caut persoane care au activitate si cunosc acest domeniu, pentru ca recunosc ca nu am cunostintele suficiente pentru a demara singur un astfel de proiect ). Inca nu am stabilit valoarea premiilor, este doar intr-un stadiu de idee pe care am de gand sa o duc mai departe, fie ea de succes sau nu. Astept in acest subiect parerile voastre despre cum suna acest "proiect" ( in special pe cei care ar dori sa joace )
  5. Am fost absent o perioada din fata pc-ului. New :
  6. micleano

    FIFA 20 - VOLTA FOOTBALL

    Mai multe detalii gasiti pe siteul oficial : https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20/news/fifa-20-gameplay Printre alte ordine de idei, cum vi se pare gameplay-ul? Asteptati lansarea jocului?
  7. Ceva faurit in noaptea asta :
  8. Mersi fain ! Mai astept pareri
  9. Multumesc. "Everyday OBSESSED" : https://i.imgur.com/YPtr9it.jpg
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.