Sari la conținut

Erik Mihai

Member
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Erik Mihai

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Se poate vedea si la mine cum a "salutat" el server-ul cand a intrat pe el.. Cu " salut cacatilor " de aceea i-am raspuns si eu cu aceeasi moneda. EU NU AM nicio vina in aceasta cearta. Doar l-am avertizat in legatura cu comportamentul si limbajul lui, si i-am luat apararea unui player nevinovat.
  2. A da, in dovezile alea nu se vede nimic :)), ce vorbim noi pe facebook nu are legatura cu jocul, ca sa stii pe viitor. De plajerik nu am zis nimic din cate se poate vedea in ss-ul tau, sau sunt eu orb.. Cu plajerik chiar am inceput sa glumesc si sa fac caterinca..... Gag-ul lui senzor i l-am dat deoarece a zis ca ma domina prostia si ma "ironiza" in continuu, cu toate ca el nu avea nicio legatura cu noi.
  3. Numele celui reclamat: bad bear Motivul reclamației: I-am explicat frumos de nenumarate ori sa nu mai vorbeasca urat si necivilizat playerilor de pe server deoarece nu e cu nimic mai superior decat ei. De cand il stiu eu de pe server, adica de putin timp ca nu e asa vechi el, are doar gura mare, si nu ma plang doar eu de chestia asta. M-a jignit de atatea ori, dar am zis sa nu ii fac reclamatie deoarece am "obraz". Mai jos este cam tot ce am putut obtine eu prin "ss-uri". Din pacate au fost mai multe jigniri dar nu am stat sa fac SS-uri la toate. Ma batjocoreste pe server pe baza conversatiilor pe care le am eu cu el in privat pe facebook, am si dovezi, daca este nevoie, le adaug si pe acelea. MAI SI AMENINTA in dovezile de mai jos cum ca ar da contra si alte chestii, in fine, problema lui, limbajul si atitudinea il trag in jos. Dovezi: https://imgur.com/a/ojfe5WT , https://imgur.com/a/pDR41iQ , https://imgur.com/a/axHAYG0
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.