Sari la conținut

Emilian

Veteran
  • Număr conținut

    435
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    6

Postări postat de Emilian

  1. Dragi barbati si femei, tin sa va aduc la cunostinta faptul ca dupa 3 ani de activitate in staff ul acestui server care mi a ajuns la inima si care mi a imprimat in creier sute de amintiri frumoase alaturi de voi, am decis sa mi depun demisia. Motivele sunt diverse, dar am ajuns la concluzia ca nu mai au importanta atat de mare incat sa merite discutate si dezbatute. Va doresc tot binele si succesul pe viitor si sper sa ajungeti in varful topurilor. 

    @M0NSTER laso mai usor cu dunhillu,@PorcusorulMagic mai lasa masina aia ca ti a mancat toti banii si tu @Panda  te pupa fratele tau.

    Mult respect si pupici ❤🤗

    Semnat noname 😇

     

    • Like 2
    • Love 3
    • Sad 7
  2. Si adminul trebuie sa aduca o dovada in unele cazuri, aici e vorba de un ban de 30 min si cred ca se vede de la o posta ca e post hunt, dar in fine. Parca astia de pe arena aveati respect prea mare ca sa va comparari cu taranii de pe oldcs, asa sustineati in reclamatia anterioara, dar uite ca totusi tot unu de pe arena face post hunt mancand rah*t. 🤦‍♂️ 

    • Like 2
    • Love 2
  3. Alo, usor. Daca vreti sa va certati, va invit intr o confa, nu pe forum. Vad ca totul a pornit de la dark care a adresat cuiva cuvantul dobitoc, reformulez, de la trasatura de caracter 'a fi dobitoc' care inseamna 'om lipsit de inteligenta si bun simt' , deci in cel mai rau caz putem spune ca te-a caracterizat gresit, nu ca te-a jignit in asa hal incat sa pronunti cuvantul 'pula' si 'ma-ta' in aceeasi propozitie, asa ca putem spune ca te-a citit la perfectie, esti penibil. Una peste alta eu iti dadeam ban minim 2 ore pentru treaba asta, singura greseala a lui dark a fost ca la nervi (nervi avuti pe buna dreptate) a pus un motiv aiurea, in rest mancati cacat cat cuprinde. Cu voi ar trb ea stea cineva 24/7, mai rau ca cresa sunteti, cele mai penibile motive de cearta gasiti. @PorcusorulMagic@M0NSTER  have fun la jurizare, eu m am saturat de certuri de grupa mica.

    • Like 2
    • Love 4
    • Haha 1
  4. 23 hours ago, Emilian said:

    Revin maine de la cafeluta

    A fost o cafeluta mai lunga. M ati dezamagit cu raspunsurile alea, n aveti nici o trb cu ce se intampla si credeti ma ca nu mi pica bine sa spun asta. Multi dintre voi va dati cu presupusul in loc sa analizati o problema, ceea ce nu i deloc ok. Vorba lui Alin, e un "grup restrans" de oameni in staff care intradevar stiu sa si faca treaba, restul am impresia ca tin de gradul ala doar de dragul de a.l avea. Si pe langa asta am observat ca s au creat bisericute in staff, personal nu s deloc de acord cu chestia asta, pana la urma ori sunteti uniti, ori iesiti drc din staff si intrati pe sv ca playeri. Puteam sa elaborez mai mult, dar am impresia ca mi racesc gura degeaba spunandu va lucrurile astea. Ramane de vazut ce au de gand sa faca @PorcusorulMagic si @M0NSTER cu toata ignoranta asta de care dati dovada, nici nu mai zic ca jumate din staff n au fost in stare sa dea un reply nici macar dupa ce au primit tag pe discord.

    • Love 3
  5. 3 minutes ago, boiqq_ said:

    acelasi respect pe care vreau sa imi fie acordat

    Am deschis si geamu da gluma tot n a intrat 🤔 

    Astept sa vina "colegii" (cu ghilimele ca multi au prins arfe de petardieri) cu cate un reply. Revin maine de la cafeluta, sper totusi sa gasesc raspunsuri care sa nu necesite traduceri suplimentare 😉

    • Haha 1
  6. 16 minutes ago, rep said:

    ok ,in primu rand nowthi nu trb sa imi scrii in privat sa ma uit pe reclamatie pentru ca eu intru zilnic pe forum dar na esti nervos te inteleg , dar cea ce nu inteleg e dece mai luat la misto si iti bati joc  si de ce incerci sa arati la jucatori ca noi nu ne facem treaba pentru ca nu eram singurul admin pe sv dar ai zis catre mine de ce nu stau spec pe el, deci am zis eu la staff ca ma ocup desi aveai treaba cu mine la inceput  pentru ca de ce nu imi fac treaba la sfarsit erai frustrat pe tot staff-u  desi eu cand ai scris prima data eu am inceput sa vorbesc cu suspectu si am vorbit mult cu el ca sa imi dau seama daca minte in legatura cu ceva , el a zis ca, contul lui este furat am mai stat spec pe el dar nu sa vazut nimic obv , si pentru ca ai inceput sa spammezi   ai primit gag 5 min ,dupacea iara ai inceput ,kick pentru spam , dupacea ai primit 30 pentru limbaj si frustrare si incercai sa pari tu cel ''smecher'' ,dupacea ai reintrat pe sv si ai inceput din nou  sa incerci sa ma jignesti si sa ma pui intr o lumina proasta  desi tu nici macar nu stiai ca eu incercam sa rezolv problema aceea si dupa ca ai vazut ca nu iti merge cu  mine ai injurat de morti si ai dat disconnect pentru ca ai crezut ca nu iti pot face nimic  , as dori un fondator monster, porcu,f1uxy sa vina pe discord  ca o sa arat niste dovezi in care ma injura de morti sufera si incearca sa ma injoseasca si nowthi la fel sa fie pe discord ,  nu vreau sa fac chat aici vorbim pe discord.

    Dovezile le pui in reclamatie, nu pe privat. Astept sa vad ce ss uri ai.

  7. 3 hours ago, Pomohaci V2 said:

    el a luat vac pe main-u lui care era si main-u meu aveam 2  un singur cont si eu am decis sa fac altu si el ca prostu a jucat cu hack

    cred ca esti a 50-a persoana de la care aud scuza asta penibila, asuma ti drc prostia si nu mai cauta sa te scoti. @PorcusorulMagic vezi tu ce faci cu abugna, pana una alta dau t/c daca nu exista demo.

  8. Toxic, no offene dar la fiecare mesaj al tau trb sa stau sa l citesc de minim 3 ori ca sa mi dau seama ce vrei sa spui. In fine, demo n ai, oameni care sa te sustina n au venit, deci o sa i dau unban. Las totusi topicul deschis pana ajung acasa, poate vine cineva cu vro dovada

    • Like 1
  9. On 5/16/2020 at 10:27 AM, Panda said:

    Eu zic sa nu mai luati totul asa in serios de la fiecare player si sa stiti si voi de gluma. Daca vedeti ca ei fac glumite, faceti si voi una inapoi, nu dati ban asa aiurea. 

    @ToXic puteai sa dai un mute de 10m, nu ban 30m.

    Aprob, desi tine de bun simt sa nu faci glume ampulea cu persoane pe care nu le cunosti. Baiatul asta, 'victima' , nu s-a exprimat prea frumos in reclamatie, dar ma gandesc ca nici toxic nu a avut o reactie prea buna pe server, deci sa zicem ca-l inteleg de ce l-a facut frustrat, chiar daca nu e ok sa vorbim asa pe forum. Oricum, concluzia e ca trebuia avertizat cu un gag inainte sa i dea ban, va aprindeti prea repede pentru nimic, mai maturizati va si voi, inclusiv tu toxic, ai unele momente cand efectiv imi dai brain freeze.

    • Like 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.