Sari la conținut

xartE

Member
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de xartE

  1. 13 hours ago, fyt said:

    Reply pentru @D3vyd iti mai zic o data, nu este injuratura personala. Nu stiu daca ai auzit, dar din cauza mea s-a facut aceasta regula care-mi permite sa folosesc asa fraze daca nu injur in mod personal omul respectiv/ oamenii respectivi. Sper sa fii mai documentat data viitoare, cat despre @xartE imi este scarba de caracterul tau, iti pierzi timpul aiurea cu mine incercand sa pari superior in fata mea, nu esti, stai linistit, ti-o mai zic inca o data, si asta te frapeaza, ca vrei tu sa ii controlezi pe toti, ca doar na, am BMW si ca sunt mai mare, si ce mai ai tu, pune-ti intrebari mai intai, de exemplu: "Daca am Admin/Trusted etc. cu ce pot ajuta serverul? Doar nu am grad ca sa am "grade". Oare de ce mi-am luat responsabilitatea asta? ( exemplu daca zici ca ai un copil ). Mi-ai placut la inceput cand erai un baiat de treaba, nu te bagai in discutiile oamenilor cand nu trebuia, nu erai cu arfe, acum insa se vede ca a iesit la iveala fata ta adevarata. 

    pai ramaneam... "de treaba" daca nu .. imi bagai mie, fite pe oveprass in competitive... si.. cand m-am bagat in discutie... e pentru ca ala te injura.. si aveam acces-ul sa ii spun sa taca... dar dupa tu batman..ai zis sa-l fac pe asta raie. .ca na.. asa mi se scoala mie..... si cred ca m-ai si injurat.. nu vreau sa spun da/nu 

     

    la tine fiecare reclamatie.. are un "basm"  trebuie sa argumentezi. .. ca daca ti-ai bagat p**a in jucatorii "ma-tii"

     

    daca incercam... sa par superior.... daca cineva spunea ceva de tine,reactionam,si zic sa nu mai amesteci,copilu aici.. si cand plm am zis eu ca am bmw =)) si daca am zis.. astept si eu o dovada =))) daca vei fii acceptat.. voi face orice sa fii dai jos.. crede-ma... ss-urii etc

     

    bafta.

     

     

  2. Ore jucate pe server: 4 din cate stiu daca nu ma insel.. minim 41 de ore pentru grad?

     

     

    (sper ca.. nu o sa fie acceptata doar pentru ca e fata...) =)))

     

     

    succes ! 

  3. Contra,se da in figuri pe server cand avea grad.. si mai si injura.. snd... te rog eu sa te uiti,si la celalante reclamatii facute de playerii/admini 

     

    Big Contra  

  4. Nume real:Marcu Alexandru

    Vârsta:21

    Vechime pe server:sunt nou ..

    De ce dorești acest grad:pai vreau sa dezvolt comunitatea si discord-ul.. acum ca nu mai avem ts

    Cu ce ai contribuit până acum?:cu nimic.. o sa contribui dupa ce o sa intru in "paine" 

    Nivel experienta moderare Discord(1-10):8

    Alte mențiuni:La multi ani @HATEAND 

    • Love 1

    Unban

    1 hour ago, Smookey said:

    @xartE înseamnă că nu ai jucat jocul ăsta suficient, să vezi ce fain îi când te incomodează unu când ai awp, doar să îl ia. Să îți facă cineva block sau să arunce grenade doar să îți ia awp-ul. Posibil să nu fi înțeles și ce a vrut Strix, unban pt un rahat de ban care durează 30min. Să meargă la reclamații dacă vrea. Oricum părerea mea rămâne aceeași. 

    Zici de parcă a găsit un awp pe jos l-a luat. Este o diferența între a incomoda un player să îi iei arma și a găsi o armă pe jos. 

     am 3k de ore in jocul asta.. + esti pe publice.. si nu trebuie sa sufere

    Unban

    8 hours ago, Smookey said:

    Cerere de unban inutilă, ai primit ban doar pentru 30min, perioada a expirat, deci poți intra pe server. Fyt a avut tot dreptul să îți dea ban 30min, atât timp cât tu îl incomodai pentru a îi lua awp-ul. (Joci, nu stai la miloagă)

    explica ce e cu argumentarea asta omule.. in cacat e un joc.. daca furi un awp trebuie sa ii dai ban? tu gandesti? WTF

    @Smookey

    Unban

    Propun Remove, nu isi mai face de loc treaba... face ce vrea el pe server...

     

    ✪ Ělite: a oke.
    ✪ Ělite: cica imi spune mie fyt
    ✪ Ělite: promit ca o sa te lasi de cs =)))))))))
     

    inca ceva de aroganta..

     

     

     

  5. Nume: Marcu Alexandru
    Vârsta: 21
    Nick: xartE 
    SteamID: STEAM_0:0:101926159
    Profil steam: http://steamcommunity.com/id/xarteE2/
    Ore jucate pe server: 120 de ore aproape doresc [Trusted] (dau poza daca e nevoie)
    Ai intrat în grupul de steam al serverului?:Desigur
    Ai citit regulamentul?:nu (cuvantul cheie)

  6. Nick: [numele tău de pe server]Xarte
    Nick admin: [numele adminului reclamat]crazy
    Data și ora evenimentului:8:39 seara 23/2/2018
    Harta: [harta ce rula pe server în momentul întâmplării evenimentului]de_inferno
    Detalii:intrease un baiat pe server.. si crazy vorbea tipa,si injura nu avea treaba.. la un momendat.. baiatu i-a spus sa taca... si el a inceput sa injure
    Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat]http://www.girlshare.ro/3490062945.6
    Alte precizări:sper sa dispara acest specimen.. care repet.. nu stie sa dea si el un ban.. etc dar stie sa ameninte,"taci ma ca iti dau mute"

  7. 48 minutes ago, RenQq said:

    _alex_asdfkj_ instagramul cu dovada de  LEM, http://steamcommunity.com/profiles/76561198800293416 poftim si link-ul. Spune-mi ce dovezi sa iti dau si eu iti dau, nu ma doare sa caut ceva sau sa fac niste screen-uri. Si nu cred ca ma miscam pe server ca un silver, pentru ca tu nu te-ai uitat decat 20 secunde pe mine. Adu-mi demo pentru ca, chiar vreau sa vad si eu de ce te-ai ofticat si de ce am luat ban.

    Edit: Conteaza ca un admin sa faca si demo chiar si 20-30 secunde. ;) invata sa mergi shift, si sa joci la sunet. Mr Silverino.

    1 game ban on record | Info

    16 day(s) since last ban ?

  8. nu am demo.. dar am martorii/jucatorii pe server care pot garanta ca tu ai avut cod mai exact aim si wallhack ii stiai pe toti in fiecare spot.. + te miscai pe mapa zici ca erai silver.. bine inteles ca reclamatia ai facut-o ca stiai ca nu am demo.. si vezi doamne tu o sa scapi..  =)) astept sa imi dai link de la contul cu "lem"

     

     

     

     

    repet.. nu am demo.. pentru ca omul juca pe fata. si nu am mai stat sa ii fac demo. "domnule"

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.