Sari la conținut

HATEAND

Hall of Fame
  • Număr conținut

    1.995
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    39

Other groups

Ex Staff

HATEAND a câștigat ziua ultima dată pe August 24 2018

HATEAND a avut cel mai apreciat conținut!

9 Urmăritori

Despre HATEAND

  • Dată Naștere Martie 11

Metode de contact

PC Specs & Gear

  • CPU
    Intel Core i7-9750H
  • GPU
    GeForce RTX 2060 6 GB
  • RAM
    16 GB
  • Disk
    SSD 480GB
  • Monitor
    144hz
  • OS
    Win 10 Pro

Vizitatori Recenți Profil

9.305 citiri profil

Realizările lui HATEAND

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rar
  • Posting Machine Rar
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter

Insigne recente

779

Reputație Comunitate

  1. wanna a buy commends

     

     

    1. __costi____

      __costi____

      vreau sa cumpat coomends

       

  2. Salut, Vreau sa achizitionez de pe Altex prin plata Oney urmatorul PC care se incadreaza in bugetul meu PC ACER Nitro 50 Intel Core i7-11700F pana la 4.9GHz 16GB, SSD 512GB NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8GB Link si monitorul LED IPS LG 27MP60G-B, 27", Full HD, 75Hz, AMD Freesync (din ce am inteles poti face si cu intel), la fel, acesta se incadreaza in bugetul meu, am vazut ca 144hz si cu ecrane de 23.8" sunt peste 850 lei, deci prefer ceva cu o diagonala mai mare si 75hz, mai ales ca nu joc eu csgo la nivel asa competitiv Link Ce parere aveti despre acest pc? Se merita banii, este de "viitor", nu intentionat sa-l schimbi in urmatorii 5 ani. Ma joc in mare parte cs:go unde nu cred ca o sa existe probleme adica sub 300 fps-uri nu cred ca o sa stea dar vreau sa joc si jocuri 2022-2023. Daca pc-ul este o alegere buna, sa merg cu monitorul de mai sus sau sa iau monitorul mentionat de 144hz LED IPS LG UltraGear 24GN650-B, 23.8", Full HD, 144Hz, AMD FreeSync Premium, HDR 10, Link ? Multumesc orice raspuns este binevenit si o sa-l iau in considerare in decizia mea de cumparare
  3. 1. Numele tau ( din joc ) : HATEAND 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/staiku/ 3. SteamID: STEAM_0:0:529112530 4. Numele Adminului care ți-a dat ban: CONSOLA 5. Motiv: [SourceSleuth] Duplicate account 6. Dovada: https://old.csgo-panel.ro/bans/index.php?p=banlist&searchText=hateand 7. Alte detalii: ?????????????????????????????????????
  4. Daca pun orice alte casti, chiar si cele de iPhone sau casti pe bluetooth nu aude cel cu care sunt pe voice orice sunte din PC. Am incercat cu toate setarile... inclusiv noise suppresion. Eu ma aud bine, chiar foarte bine, doar ca tot ce se intampla in PC ca audio se aude catre cei cu care sunt pe voice si atunci nici nu vorbesc.
  5. Salut baieti! Tocmai ce am achizitionat o pereche de casti aqirys sirius si am deja o problema cu ele. Nu stiu daca e de la ele sau de la windows dar am incercat toate tutorialele de pe net. Treaba sta in felul urmator: cand sunt pe voice pe teamspeak sau discord, orice receptor care e pe canal aude jocul respectiv (culmea, aude foarte clar ca si cand microfonul sta deschis non stop) si orice alt sunet din windows (inclusiv youtube, la fel, la o calitate mare :))) ). Microfonul pe discord nu apare ca fiind deschis in momentul in care se aude de exemplu cs-ul, doar cand vorbesc apare ca l am deschis si vorbesc. Cum se poate remedia problema? Daca nu se poate remedia problema, sa iau HyperX Cloud II ? Multumesc! O zi buna!
  6. Va astept intr-o seara pe ts sau discord sa mai vorbim M am reapucat de cs
  7. Cartofi prăjiți ca garnitură cu ceafă de porc + 3-4 halbe de bere = <3 @PorcusorulMagic
  8. Salut! In primul rand pentru cine nu ma cunoaste, eu sunt Andrei, zis si HATEAND, si sunt fost fondator USP. Am fost pe aceasta comunitate de cand s-a infiintat cu numele de Brusc, fiind si fondator. Ma joc cs de pe 1.6 aproximativ din 2008, cu mici si mari pauze, am revenit pe cs:go pentru a juca pe serverele USP si pentru a-mi pierde timpul in aceasta carantina. Ce vreau sa fac si ce planuri am? Vreau sa organizez turnee de CS:GO 2vs2 si 3vs3 cu premii in bani reali. Aceste turnee asa zise si warnight-uri se vor juca in fiecare sambata sau duminica, tot ce tine de administrativ se vor discuta daca acest plan o sa fie pus in practica. Se vor strange un X numar de echipe a cate 2 membrii, amandoi cu prime si fara vac ban. Unul din cei 2 posteaza pe forum, se face un bracket pe Challonge sau Faceit, Se joaca la ore stabilite cu 10 min pauza intre meciuri, pe meciuri o sa fie HLTV on pentru record si un arbitru. Regulile si tot ce tine de administrativ se vor face daca acest plan o sa fie pus in practica. Ca premii, sa faci rost de sponsorizari e cam greu, cel putin eu nu ma pot ocupa, ci un membru fondator ar trebuii sa se ocupe de acest lucru. Asa ca, momentan premiile vor fii date din banii mei, premii in bani paypal sau paysafe. In viitor daca si participantii sunt de acord, o sa existe o taxa de intrare intre 3-7 euro de echipa, taxa o sa fie stransa si o sa fie impartita pentru locul 1, 2 si 3. Ca idee pentru 15 echipe inscrise: Locul 1: 50 euro, Locul 2: 10 euro, Locul 3: 5 euro, asta ca idee, sumele pot fii schimbate. Ce parere aveti? Ce sugestii aveti? Sa organizam warnigh-urile la nivel de forum sau sa fie organizat inclusiv si pe Faceit? Daca s-ar organiza si NU s-ar pune taxa dar premiile sunt mai mici, ai participa? Daca s-ar organiza si ar EXISTA o taxa de 5 euro de exemplu, dar premiile sunt mai mari, ai participa? Daca se strang un numar mare de voturi la poll-ul din acest topic, voi face o propunere la nivel de staff si organizare si voi incerca sa pun in practica astfel de warnigh-uri, asa ca decizia este a membrilor momentan. Multumesc. Spor la fraguri! edit: Pentru ca m-a tot intrebat lumea in privat, da, momentan costurile de organizare pana la premii vor fi asigurate de @HATEAND, dar asta ramane de vazut cine mi se alatura sau nu in acest proiect. Mai multi parteneri -> O organizare mai buna si mai mare
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.