Sari la conținut

DOCtoru

Banned
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DOCtoru

  1. Forumul este în dezvoltare, iar fiecare părticică/fiecare post făcut contează.Evident nu tolerăm SPAM-ul / POST-HUNT-ul. Contra.
  2. DOCtoru

    Cerere Avatar DOC

    Mulțumesc pentru răspunsul prompt.Mai aștept dar până una alta îl voi purta pe a lui Qubicon
  3. Topic inchis. S-a redus deja numarul de posturi
  4. O să iau eu această decizie. Acceptat!
  5. • Tipul: AVATAR • Dimensiunile: 150X250 • Textul principal: DOC • Textul secundar: [evict/evict.ro] prefer fara, oricum aici il folosesc dar da urat textul secundar. • Stock/Render [obligatoriu]: https://compactdesign.tumblr.com/post/151519103509 • Link către ultima cerere: Nu am mai făcut • Alte precizări: Vreau ceva frumos nu ceva exagerat.De preferat ceva mai inchis dark blur.
  6. DOCtoru

    test

    ȘEF DE RAION
  7. Nu mi se pare off-topic.E tot legat de zona design doar ca omul a trimis link catre o alta imagine si i-a spus ca i-a facut altceva. Nu cred ca merita warn :)
  8. Am vrut să-i dau PM să văd unde a fost făcut post hunt-ul. Așteptăm o dovadă.
  9. DOCtoru

    [Cadou] DOCtoru

    Ty m8, o sa il port in curand.
  10. Hei Lana, erai pe comunitatea lu' Câine din câte știu. Welcome!
  11. DOCtoru

    Gallery | othx

    PSD la asta te rog frumos Nu vreau poza vreau direct psd.
  12. Salut și bine ai venit pe EVICT.
  13. Salut și bine ai venit în comunitatea EVICT ROMÂNIA.
  14. Salut și bine ai venit să ai o ședere cât mai plăcută.
  15. DOCtoru

    [PREZENTARE]Acckent

    Salut și bine ai venit amice, sper să te simți cât mai bine în staff și alături de noi.
  16. Să sară hormonii din băieții de pe evict. Bună Denisia, mă bucur că ți-ai făcut cont pe evict!
  17. La pagina aia de 404 sau ce o fi, trebuia să îi faci 2 dinți cum are Bugs bunny :)) Lucrezi nice my friend.
  18. Măcar nu sunt singuru care a avut 100 de nume până în prezent :)) Mă bucur că te-am cunoscut, băiat serios și matur, mai mult nu am ce să zic.Sper să ne înțelegem bine și pe viitor.
  19. Salutare băieți și fete, am văzut topicul de la avizier zilele trecute și am zis să mă prezint și eu pentru că multă lume trăgea linie sau nu îmi trecea numele când să își dea cu părerea.Chiar dacă acum nu mai fac parte temporar din staff-ul evict. O să încep prin a spune că am umblat pe zeci de forumuri și am avut o groază de nume, cum ar fi ( SHOCZ/POSEIDONN/TWISTER/ARON/DOCTORU ș.a.md ), pentru că niciodată nu mi-am găsit un nickname care să mă reprezinte.Numele meu este Florin am 21 de ani, locuiesc în Craiova un oraș destul de mare și cu atracții turistice specifice regiunii .Sunt/Eram student la medicină în anul 2 dar am decis că nu e facultatea pe care trebuie să o urmez iar din acest an o să mă reprofilez pe o altă facultate chiar dacă am pierdut deja 2 ani degeaba. Pasiunea mea cea mai mare este utilizarea programelor din gama Adobe ( Illustrator + Photoshop ), unde în ultima perioadă am reușit să îmi deschid un mic proiect ce rulează pe facebook + deviantart prin care ofer servicii grafic design contra-cost.Nu este un domeniu foarte apreciat în România dar eu cel puțin am reușit să îmi câștig un bănuț cinstit stând acasă pe scaun. Pe acest forum am fost adus de fostul forum unde @insane + @s o u n d - își începuseră un mic proiect, dar din anumite motive au decis să își unească forțele și cunoștințele cu alți băieți, mare parte dintre ei de pe extreamcs.Tema forumului este simplă ceva nu foarte complicat dar cu anumite efecte noi.Pentru mine simplitatea este de 100 de ori mai bună decât orice altceva.Staff-ul de aici este nota 10, băieți maturi cu capul pe umeri dar cum am spus și când am depus cererea de retragere din funcția de Administrator, suntem prea mulți cu grade mari. Aceasta a fost prezentarea mea, sper că m-ați cunoscut măcar 20% iar pentru ajutor și întrebări suplimentare mă găsiți pe ts.evict.ro -> DCT
  20. DOCtoru

    [Portofoliu] kalașhnikov

    Textul nu am ce sa zic este foarte bine ales, efectele sunt bine imbinate iar culorile sunt perfecte. Nu mai folosi pe toate avatarele brush-ul.Nu dă bine decât pe unele lucrări.În rest nu am ce să zic, lucrezi curat și ai potențial mare. KW!
  21. DOCtoru

    Prezentare DeNyS

    Salut denis, mă bucur că ai aterizat și pe evict.
  22. DOCtoru

    [Portofoliu] Tal3nt

    Avatarele se repetă și sunt prea întunecate.Dacă le dai un brush nu înseamnă că dă bine efectul pe fiecare dintre ele. Singurul lucrur care îmi place din tot portofoliul tău sunt bannerele, chiar au ieșit bine, dar logo-ul cu SK este pixelat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.