Sari la conținut

Elkes

Manager CS2
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Other groups

AFM

Vizitatori Recenți Profil

719 citiri profil

Realizările lui Elkes

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Reacting Well
  • Dedicated Rar
  • Conversation Starter

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. Salut, în decursul zilei de astăzi a fost implementat sistemul de VIP, motiv pentru care vom desfășura un eveniment. Dacă serverul va atinge 15 jucători online, vom oferi random unui jucător VIP timp de 7 zile. Pe langa asta, astăzi puteți aplica si pentru funcția de helper. Vă așteptăm pe server!
  2. Vă puteți arăta susținerea față de server fie printr-o donație, fie jucând pe server sau prin votarea acestuia pe acest ICE.USP.RO (!) Lasați un reply acestui topic în momentul în care ați votat serverul, playerii ce vor face acest lucru zilnic vor fi răsplătiți.
  3. Elkes

    Model cerere Helper

    Titlul "Model cerere helper <NUME>" Model cerere: Nume în joc: Vârstă: Ore jucate(poza cu !mytime din joc): Dovada Prime Status Active: Ai intrat pe serverul de discord?: ID Discord: Helper: În acest moment aveți nevoie de minim 5 ore jucate, având în vedere faptul ca serverul este la început. În prezent nu se pot face cereri pentru admin, plecați de la funcția de helper iar apoi pe viitor o să primiți UP. Avantajele funcției de helper: Tag in tabela de scor, Acces la câteva comenzi în vederea administrării (kick, mute, gag, slap, etc.) Posibilitatea de a primi UP în funcție de implicare. Important: Minim 15 ani, Discord obligatoriu + join pe serverul nostru Obligatoriu Steam Prime Status activ. Note: Donațiile se pot face prin Revolut sau Transfer bancar. Persoană de contact @Elkes sau pe discord @vladutzzrege
  4. Elkes

    Donații

    În curând vom stabili o listă de prețuri pentru diferite beneficii în joc (vip, un grad de admin cu câteva accese, custom tag, etc.). Momentan puteti ajuta dezvoltarea serverului cu orice sumă doriți. Donațiile se fac prin PM aici pe forum către @Elkes sau pe discord: @vladutzzrege
  5. În acest topic vom informa jucătorii cu privire la noile update-uri implementate pe server.
  6. OWNER 1: @Elkes IP+PORT SERVER: 5.183.171.79:27015 SUBDOMENIU: ICE.USP.RO MOD: Competitive SLOTURI: 32 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: gazduirejocuri VECHIME SERVER: O luna. LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/5.183.171.79:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: Da AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: Urmeaza, astept sa-mi dati accept. NUME CONT GAMETRACKER: elkesvlad LINK SOURCEBANS: - LINK DISCORD: https://discord.gg/kba7s44t52 STRUCTURĂ FORUM: Regulament, Donații, Anunțuri și update-uri, Cereri (admin, helper, unban), Reclamații, Banlist, Staff.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.