Sari la conținut

aynez

Member
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

204 citiri profil

Realizările lui aynez

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. aynez

    adminii

    In sfarsit cineva care m-a inteles. Am incercat sa fiu cat mai dragut si amabil, insa nu mi s-a parut deloc ok faptul ca codatul se juca liber pe server, fiind 2 admnii in joc(jucau ambii, nu erau spec) si puteau observa si ei killfeed-ul,chat-ul(de admin chat nici nu mai zic ) etc. Dupa replicile "taci si joaca" si "ii dau ban dupa 30 min" am iesit de pe sv si am scris aici, intrucat aia a fost apogeul absurdului(subiectiv). Cat despre modul cum mi-am exprimat opinia, tonul cu care a-ti citit toate replicile mele, e ceva strict personal; eu am scris intr-un ton chill, fara scopul de a jigni si insulta, deja cum a fost aspirata informatia, nu e problema mea. Sper ca am fost auzit.
  2. aynez

    cerere unban fabio

    Atat timp cat nu e 0 lvl steam fara avatar, fara faceit si fara nimic puteai macar sa-l chemi la verificare,cu last activity,team viwer si alte chestii+ a durat doar 1 round demo, macar vreo 5-7 runde de frumusete, momentul asta ii de nimic.
  3. aynez

    adminii

    Despre faceit, domnule VLM, nustiu unde ai vz ca eu sa fi scris sau poate zis ca sunt mai bun decat cnva, ba din contra, sunt doar pro ca adminul sa fie cnva mai bun ca un boostat pe faceit cu 25 killuri max, de asta si am facut topicul. Cat despre cerere, pot sa spun doar ca sigur nu sunt compatibil cu staff-ul si sigur nu sunt apt pentru a face demo de 30 min(nu am destula rabdare).
  4. aynez

    adminii

    1 la mana nu am generalizat situatia, doar ti-am zis ca nu sa meritat sa stai 2 harti pe un codat cu 0 lvl steam,fara prime si fara macar avatar cand puteai sa-i dai ban inca de pe dust cand el juca cu rage si ii scria lui oculin "go hvh";nu vad sa fi facut cerere de unban pplm, oare de ce??? 2 la mana nu ma intereseaza pt ce si cum ai primit gradul, ti-am propus sa fii un pic mai operativ si sa mai iesi un pic din limitele pe care singur ti le-ai impus("daca imi face reclamatie si imi scade rankul?" sau "si daca face cerere de unban si n-am demo?"), acuma serios, iti mai face ala cu spin sau rage reclamatie?... Nu degeaba e DISCUSSIONS, e pt propuneri. Sau nu iti place critica? 3 la mana ai lvl 1, ok nu-i bai daca tot zici asa, dar daca ai destula experienta pt a fi admin, ce a fost asa de neclar in faptul cum juca ppplm de a durat 2 harti pana sa primeasca ban? Eu imi vad de joaca pe server, dar as dori sa vad si un pic de miscare si intelegere din partea celor cu grad mai mare, nu raspunsuri de genul "taci si joaca" si ignor la scrierea in admin chat, care daca tot l-am mentionat, pentru asta si a fost adaugat pe sv.
  5. aynez

    adminii

    Pai daca erati 2 admini si aia 2 jucau cu aim evident si inca mai scria in chat de hvh si chestii dc sa nu le "faceti demo" la ambii si apoi ban ??? Sau atat timp cat codatul e intr-o echipa cu adminul,pe admin nu il intereseaza? Am scris ca ai admin de frumusete pt ca am scris tot dustul ca oculin era cu aim si tu m-ai ignorat. A-ti inceput a face cv doar cand a intrat pplm vs voi si juca cu aim, pe oculin il ignorati. Nu eram eu singurul care scria. Si chiar trebuia demo de 2 harti pt 2 codati cu 0 lvl steam fara avatar care nici nu jucau legit? Dupa dust au mai intrat si pe inferno, unde din nou i-am scris lui sedan si din nou am primit raspunsul cu demo de 30 min. Dupa 30 min serverul era gol)))))))))))))))))))))))))))))) Si din cate vad pe banlist oculin nu a primit ban. Nu cred ca orele pe cs si rankul din mm sunt ceva de incredere, mai bine dai admin unui lvl 10 sau macar 8-9,care au macar un pic de "gamesense", decat unui lvl 1. Evident ca nu toti joaca faceit si nu toti au lvl mare ,dar in cazul codatilor de aseara si fara lvl 10 se vedea ca au cod, fapt ce a durat 2 harti pt sedan. Cum am scris mai inainte, nu e o reclamatie, e doar o opinie, un sfat.
  6. aynez

    adminii

    Vreau sa spun ca sunt foarte "fascinat" de felul in care adminii isi indeplinesc obligatiunile cand vine vorba de un codat si cand vine vorba de gag; de cate ori am vz un codat pe server, care nici nu ascunde faptul ca are cod, trebuia sa astept 1-2 harti ca acesta sa primeasca ban(in cel mai bun caz). Admin chatul se ignora si tot ce primesc ca raspuns e: "taci ma ca se uita pe el" sau "taci ca fac demo". Serios? 2 harti,+-50 runde, ca sa intelegi ca unul cu rage e codat? ... Face adminul demo de 30min cand codul se vede dupa prima minuta si inca mai scrie "peste 30 min ii dau ban", dupa 30min vei fi singur pe sv frate,cui sa mai dai ban? Admin cu lvl 1 faceit ))) mi se pare prea absurd. Cat despre gag, ignoranta totala la injuraturi si la toata murdaria ce se scrie in chat intrucat sunt prietenii adminilor si cum sa dai gag la prieten??? ... Vreau doar sa zic ca adminii, nu toti, daca tot aveti asa grad(cumparat sau obtinut prin relatii,nu mai conteaza), nu v-ar incurca sa fiti un pic mai operativi cand vine vorba de codati,mai ales in cazuri evidente si mai neutri cand vine vorba de gag. NU E O RECLAMATIE, E DOAR O OPINIE CE URMEAZA A FI IGNORATA!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.