Sari la conținut

zorkcw

Member
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zorkcw

  1. zorkcw

    cerere unban

    cand pot juca pe sv ?
  2. zorkcw

    cerere unban

    pe cache am dat moly pe mid jos si dupa m-am uitat la boost cand la omorat pe al meu si alea cu -rep cheats e pentru ca ma joc in gn nu la rankul meu
  3. zorkcw

    cerere unban

    cat dureaza?
  4. zorkcw

    cerere unban

    Nick: zorckw Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198199684951/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Link ban Sourcebans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:119709611&advType=steamid&Submit Ore jucate pe server [link gametracker]:7,08 Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: da ZRK#5933 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: nu Ai citit regulamentul?:nu Descrie situația:ma jucam pe cache si ma faceau toti codat si meciul uramtor am luat ban permanent pentru wall Harta + Ora aproximativ:mirage pe la 10:30 am Dovezi:ce dovezi pot sa va dau? ca ce ca nu am cod! fac partajare pe dsicord!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.