Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ragnar

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  4 [ Donate ]

Community Reputation

2 Beginner

1 Follower

Contact Methods

 • Steam
  https://steamcommunity.com/profiles/76561199135370777/
 • Discord
  Lil Peep#6992

PC Specs & Gear

 • CPU
  i7 7700
 • GPU
  1070ti
 • RAM
  16
 • Monitor
  Samsung de 240 Hz
 • Keyboard
  Anne pro 2
 • Mouse
  Steelseries rival 3
 • Pad
  Scorpion
 • Headset
  Logitech g430

Recent Profile Visitors

96 profile views
 1. Ragnar

  Avand in vedere ca @Angrry™nu mi a scos functia de pe forum, cred ca pot sa dau un verdic si zic eu PRO
 2. Ragnar

  DECIZIE DEFINITIVA !
 3. Ragnar

  Va salut , cu parere de rau as vrea sa ma retrag din STAFF deoarce simt nevoia de nu a mai face parte din staff ,vreau sa raman un simplu jucator care se va juca cu drag pe sv pentru ca sunteti o comunitate extrem de frumoasa ,mi a facut placere cat am fost admin si am fost alaturi de voi , am legat prietenii , am fost respectat atat de restul STAFF-ului cat si de anumiti playeri ! Fara suparere @Angrry™ si restul STAFF-ului ,sper sa intelegeti chestia asta !
 4. Ragnar

  Repet nu ai voie sa raspunzi la acuzatii este a 2 a oara cand faci asta + aduci limbaj vulgar si aici si pe server si peste tot !
 5. Ragnar

  Nu ai voie sa raspunzi back la acuzatii mai ales cu un limbaj vulgar!
 6. Ragnar

  Banul nu este luat fara motiv , ai adus jigniri la adresa STAFF-ului + nu esti la prima abatere de genul acesta (Martori----> @[au capu_Robert ︻デ 一 >],@RyDeR) -----> Iar legat de contul meu de steam era foarte usor sa-l pui ,dar cel mai probabil mi ai dat block deoarece ne ai injurat si voiai sa scapi basma curata !
 7. Ragnar

  Cort3x n ai voie sa raspunzi la topicul cuiva asteapta raspunsul lui @Angrry™
 8. Ragnar

  Nume:Necula Mario Nickname:Lil Peep Vârstă:17 Primele 7 cifre din CNP:5040513 Ore(LINK): https://www.gametracker.com/player/Ragnar/arena.usp.ro:27015/ SteamID: STEAM_0:0:583156332 Steam Profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561199126578392/ V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu):Da De ce doreşti acest grad?:Pentru ca am fost si l-am rugat pe @Angrry™ frumos sa ma scoata deoarece, am trecut printr o situatie mai tensionata si de aceea m-as bucura sa-mi recapat gradul pentru ai fi recunoscator + iubesc comunitatea USP pentru ca sunt niste oameni de treaba si foarte intelegatori chiar daca am mai avut eu niste iesiri mai nebune ! Sincer ma bucur ca am facut si inca am sa fac parte din aceasta comunitate Continuă propoziţia:Adminii trebuie să fie activi pe forum , cât şi pe server , riscaţi REMOVE
 9. Ragnar

  Ce ai ma prietene ? nu stii pe cine sa dai vina nici nu m am jucat la ora aia ..... CONTRA la unban daca ai luat de 2 ori inseamna ca joci cu cod ,acum vedem ce hotaraste angrry!
 10. voiam sa zic aim on lol

  1. Ragnar

   Ragnar

   nu i prob mea 😄

    

 11. Ragnar

  Aimbot off nu este un motiv de ban ,daca iei ban motivul este "wall, Spinbot, AIM, BHOP si mai multe chestia de AIMBOT OFF nu exista eu ,sunt adminul care ti a dat ban cu motivul Wall nu aim off Contra pentru cererea de unban urmata de dovada https://dovezi.usp.ro/uploads/csgo/Lil Peep/am_1613341026.dem
 12. Ragnar

  Eu zic sa nu i se scoata banul ,deoarece stiu ce admin e veritas ( omul chiar se dedica serverului cand e vorba de ban sau mute) din punctul meu de vedere! + au mai fost cazuri cand codatii au facut misto de admini ,deci in concluzie eu nu sunt de acord cu cererea de unban !
 13. Ragnar

  Contra, mareste activitatea
 14. Ragnar

  PRO, mareste activitatea in rest esti ok ,bafta !!!
 15. Ragnar

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.