Sari la conținut

Architect

Member
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Architect

  1. Architect

    Unban Architect

    @TwiX ne poti spune si parerea ta?
  2. Architect

    Unban Architect

    Nu ma supar pe tine, dar ma numar printre cei carora nu le prea pasa de operatiuni, bet-uri sau skin-uri. Dar da, dupa cum am spus si mai sus dupa 2017 jucam rar sau deloc. Iti inteleg punctul de vedere dar nu inteleg ce ar trebui sa dovedeasca un player cu un cont legit din 2007 care n-are VAC nicaieri. Oricum, apreciez pentru pro unban.
  3. Architect

    Unban Architect

    Deci ceea ce spui tu e ca daca nu ai operatiune cumparata inseamna ca nu te joci. De cand si pana cand sa dai bani pe operatiuni reflecta faptul ca tu te joci jocu asta? Nu stiu unde ai gasit tu ca din 2015 pana in 2017 n-am mai jucat. Arata-mi si mie ca sunt curios.
  4. Architect

    Unban Architect

    Vreau sa intelegi ca nu am nimic cu tine, dar nu poti arunca cu prezumtii de genul cand nu ai dovezi. Asta se aplica si in viata de zi cu zi si probabil esti constient de asta. Sfatul meu, fa cumva cu demo-urile alea pentru ca ajungi ca decizia ta impotriva altcuiva sa valoreze 0. Inteleg daca banezi pe cineva cu spin bot sau aim pe fata, aici te poate salva un coleg de al tau in rolul de martor ne avand demo. Pana la urma cine da verdictul?
  5. Architect

    Unban Architect

    Deci tu dai cu presupusul, odata ca am wh iar acum ca am cont cumparat. Auzi, tu macar ai platit pentru joc? Realizezi ca oamenii dupa o varsta se cam lasa de jocuri si isi vad de viata nu? Dar dupa gandirea ta, asa ceva este exclus. Ce legatura au cei 6-7 jucatori care n-au idee unde-i A-u si unde-i B-u? Ceea ce faci tu e abuz, nu sti sa faci un demo si imparti ban-uri din presupuneri. De altfel, ce legatura au comentariile de pe profilul meu? Nu am VAC in nici un joc, si as fi putut sterge comentariile dar prefer sa le tin ca amintire. Uite aici, dovezi de pe adresa de mail din 2015 de pe steam market https://ibb.co/SN5nkrZ Aici https://ibb.co/ZRjdLVF ai sa observi ca in 2016 am mai cumparat de 2 ori cs-ul pentru alte doua conturi de a le mele la care inca am acces si ma pot loga pentru dovada. Acestea fiind spuse, din punctul meu de vedere n-ai ce cauta ca admin.
  6. Architect

    Unban Architect

    Salut, Ma scoate din cs cand dau play... Ai idee de ce?
  7. Architect

    Unban Architect

    1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/id/darky680/ 2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:15829156&advType=steamid&Submit 3. Descrie situația: Ban pentru wallhack. 4. Dovezi: Sa-l intrebam mai bine pe Sacaz de dovezi
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.