Sari la conținut

SenSaTioN

Member
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

360 citiri profil

Realizările lui SenSaTioN

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. mda e terminat rau omu'...
  2. Nick: SenSaTioN Nick admin: sisu Date and time of the event: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:31916067&advType=steamid Map: - More details: M-am trezit cu ban. Nici nu eram pe server cand l-am luat. Au luat ban foarte multi, tot degeaba Proofs: https://ibb.co/cNr5KfJ Other remarks: propun remove + ban permanent pt abuz Sper ca cei care se ocupa de server sa citeasca asta. Va scriu din perspectiva unui simplu jucator. Serverul si comunitatea e ok, adminii (majoritatea, nu toti) sunt PRAF. Accesele se dau foarte usor (am vazut si cazuri cu cereri refuzate), altii primesc acces fara cerere (banditu stie de ce zic) iar majoritatea nu sunt pe server cand ai nevoie de ei. Iar cand sunt, uite ce se intampla. Dau ban si-si bat joc de server cum vor p**a lor. Ma gandesc ca e frustrant si pentru cei care baga bani in server, platesc hostul (asa mai obosit, cum e ) si se chinuie sa faca o comunitate calumea. Va sugerez urmatoarele chestii, sub forma de sfaturi: 1 - Analizati mai bine cui dati acces - daca merita si daca are macar varsta potrivita pentru asta 2 - Nu mai dati acces conturilor cu 100 de ore sau celor care au ban pe main si vin sa faca cerere cu conturi secundare 3 - Fiti mai asertivi cu adminii ca o sa plece toti jucatorii de pe server si isi vor bate joc efectiv de munca voastra. Bafta!
  3. :)) E clar cu tine bai baiatule. Sper ca intr-o zi prostia sa te ajunga din urma si sa uiti sa respiri. Facem si noi ceva cu omuletu' asta sau il lasati sa se pise pe server pana pleaca toti?
  4. 1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/id/sensationale - STEAM_1:1:31916067 2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:31916067&advType=steamid 3. Descrie situația: Nu stiu cine mi-a dat ban sau pentru ce. Pur si simplu am incercat sa ma conectezi azi la server si am primit mesajul "You have been banned by this server" 4. Dovezi: https://ibb.co/cNr5KfJ PS: am observat ca sisu a dat ban la foarte multi oameni degeaba. Propun remove mersi.
  5. Nick: SenSaTioN Nick admin: Nu sunt sigur, deoarece nu arata. Erau 3 admini on: Banditu, Mxe si Vaxerious (din cate stiu) Date and time of the event: 06/11/2020, 21:48 Map: de_dust2 More details: Eram short, bomba plantata A. situatie de 1 vs 4, ma duc spre bomba, primesc 4 slapuri consecutive si ma omoara cineva. Am intrebat motivul, nu a raspuns nimeni si nu a stiut nimeni sa-mi zica nimic. N-am nicio problema cu nimeni, doar ca mi se pare ca uneori abuzeaza de admin si as vrea sa vad ca-i mai urecheati din cand in cand. Am intrat sa ma joc, n-am injurat pe nimeni si am luat jocul in serios, iar astfel de lucruri iti strica tot cheful. Proofs: https://ibb.co/DCL8qBm Other remarks: Nu vreau ca adminul sa fie sanctionat, vreau doar sa nu se mai repete astfel de lucruri. Multumesc
  6. salut. vreau si eu vip 🙂 raspunzi pe steam?

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.