Sari la conținut

alpha.

Member
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

313 citiri profil

Realizările lui alpha.

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. alpha.

    Cerere Un-Ban alpha

    Bai baiatule, daca tu crezi ca un crosshair placement bun si "inventar de silver" pe cont cu 800 de ore justifica ca sunt hacker, nu esti un admin destul de experimentat. Crezi ca in cele 20 de ore stranse, sau cate erau pe server, nu m-a mai verificat nici un admin? Am avut multe reclamatii de hack, da ma distram pe server de fiecare data cu un prieten pentru ca e foarte decent serverul, dar vad ca Staff-ul este uneori de neapreciat. "Inventarul ala de silver" e din deschis cutii, pentru ca deschid cutii cu premiul de la niste turnee mici pe care le mai castig si eu catodata. In parerea mea nu esti destul de experimentat in pozitia in care esti pe server, iei lucrurile prea repede si nu ai motive bune sa dai ban. Se intampla sa tin tinta cat mai aproape de colt sau de perete daca stiu ca inamicul e acolo cand il vad ca trece sau il aud, dar cand Adminul are x-ray activat are o totala alta perspectiva si se intampla ca tinta sa se alinieze cu un player prin perete fara ca jucatorul sa-si dea seama. In fine, probabil oricum nu iti pasa si aduci iar argumente jalnice, dar nu doresc sa te jignesc, imi spun doar parerea mea.
  2. alpha.

    Cerere Un-Ban alpha

    https://imgur.com/a/sFz1KfQ Bro, va spun cu tot respectul, mai dureaza un-banul?
  3. alpha.

    Cerere Un-Ban alpha

    1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/id/christy47/ 2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:486517609&advType=steamid&Submit 3. Descrie situația: ma distram cu un prieten (Xanax) pe server si am inceput sa facem misto de altii, si i-am zis sa stea spec pe mine sa-i arat ce le fac la inamici, dar faza e ca sunt Global Elite si ma joc de ceva vreme pe server, si am omorat 4 inamici, nici nu mai stiu cati erau, de fapt. Vreau sa vad si demo-ul lui Sacaz sa ii explic cum se folosesc castiile si trasul cu arma in rank mare. 4. Dovezi: https://imgur.com/a/HEJxxap
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.