Sari la conținut

alinpopescu

Member
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui alinpopescu

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. alinpopescu

    Cerere Unban

    Totusi vreau sa vad ce zice si UDK si un demo daca e posibil sa arate faptul ca am jucat cu cod. Si daca asa reiese din acel demo eu nu o sa mai am treaba cu acest server.
  2. alinpopescu

    Cerere Unban

    Puiu meu, esti admin banuiesc sau ce grad ai tu, revizuieste-ti si tu vocabularul ala si foloseste niste cuvinte demne de functia ta. Mai citeste o carte mai citeste in DEX.
  3. alinpopescu

    Cerere Unban

    fac cerere si pentru ala daca e problema dar adminii nu prea fac demo uri la astia cu rank 1. Altii stau cu orele si fac 15 demo-uri, cum ai fii tu, si tot nu si dau seama daca au cod sau nu. Nici nu stiu ce cauta oamenii ca voi in staff. Nu mai doresc sa primesc unban, nici nu doream. Voiam sa vad doar ce are de zis UDK, dar se pare ca nici nu e activ pe forum. Va pup si sunt pro banului pe forum asupra mea.
  4. alinpopescu

    Cerere Unban

    dar e vreo regula ceva>? tu cand jucai pe cont de rank mic ca ti luasei vac pe main?? zicea cineva ceva? Stai cuminte puiu meu.
  5. alinpopescu

    Cerere Unban

    1. Profil jucător: https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:0:550602088 2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:550602088 3. Descrie situația: Pai ma jucam aveam un scor bun pentru r1 34 cu 6 sau ceva genul eram pe cobblestone si adminu nostru UDK era de neivins pana m-am mutat la echipa adversa si l-am omorat o data, apoi a disparut de pe tabela si in cele din urma s-a pus spec pe mine. Am fost banat pentru wh si aim doresc o scurta dovada, daca o are, desigur ca stiu ca are arfe de admin si nu stiu ce. Inteleg ca are experienta, dar experienta l-a inselat de data asta. Va pup si mersi pentru atentia acordata. 4. Dovezi: Dovezi sa arate el ;)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.