Sari la conținut

Gabiy

Member
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Gabiy

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Gabiy

    [ Cerere unban ] k1ng

    Pana la urma asteptati dovada lui proxy si vedeti acolo. Nu stiu unde ai vazut tu in regulile ce aveti pe forum ca aveti voie sa controlati PC-urile, dar ma rog.
  2. Gabiy

    [ Cerere unban ] k1ng

    Pe ce dovada ai dat tu contra? Intreb si eu. Oricum tie n-am ce sa iti dovedesc, ca nu esti tu in masura sa ma controlezi pe mine sau ceva. ps: daca, chiar vrei sa vezi ca joc legit iti filmez un meci, dar repet, nu-i vad rostul.
  3. Gabiy

    [ Cerere unban ] k1ng

    Mie mi-e de ajuns cel putin un pas ca sa imi dau seama ca e cineva acolo. Si n-am stat, m-am dus dupa el. Care ar fi problema? PS: Esti admin si nu stii unde sunt demo-urile? Patetic. Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo Fisierele pentru demo se termina cu extensia .dem, ca sa stii pe viitor.
  4. Gabiy

    [ Cerere unban ] k1ng

    Crezi ca ma intereseaza? Eu vreau ca sa vad dovada pentru contul asta, daca n-am avut, si nu mai joc, e vreo problema?
  5. Gabiy

    [ Cerere unban ] k1ng

    1. Profil jucător: [https://usp.ro/servere/go/cauta.php] : https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:555950802 2. Link ban SourceBans: [https://usp.ro/servere/go/bans.php]: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:555950802&advType=steamid&Submit 3. Descrie situația: Vreau sa vad si eu dovada, pentru ce am luat ban. Daca unul e mai slab ca mine, gata am cod. Si daca am Rank 1, care e problema? Vreau sa fac un cont nou, si sa-l cresc, am intrat sa ma incalzesc, pe un public, probleme? 4. Dovezi: https://imgur.com/a/55uqBJM
  6. Gabiy

    [ Cerere unban ] Gabi

    Sare tinta sau o mut eu pe jucator? Cum explici asta? Am tinta micuta, pentru ca joc cu rezolutie stretched 4:3 no black bars, daca ai observat, presupun aveam doar un punct mic, joc cu o sensivitate 1.2 cu 400 DPI, raw input 1, miscari scurte, prefer sa trag de mouse sa dau cu pumnii in tastatura decat sa am sensivitate mare si sa nu fac nimic.
  7. Gabiy

    [ Cerere unban ] Gabi

    1. Profil jucător: [https://usp.ro/servere/go/cauta.php] : https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:511061153 2. Link ban SourceBans: [https://usp.ro/servere/go/bans.php] : https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:511061153&advType=steamid&Submit 3. Descrie situația: Imi vin jucatorii in tinta si daca dau cap inseamna ca am aim, vreau sa vad si eu dovada. 4. Dovezi: https://imgur.com/a/JM3AHxj
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.