Sari la conținut

MLG_lolalol

Member
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui MLG_lolalol

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Inainte sa fac contul asta de steam jucam pe contul unui prieten, in total am vreo 700 de ore in cs. Cont nou miam facut ca prietenul meu se juca unele jocuri pe contu acela. https://steamcommunity.com/id/4337321/ dovezi https://imgur.com/a/sOx16Wa https://imgur.com/a/wJE2Jqa Altceva ca sa demonstrez ca nu am folosit hackuri nu pot face lower tunnels, am incurcat xd
  2. eu mam retras la 3:00 pentru ca daca dai o grenada in unu vezi ca ai dat damage asa ca acela din underpass stia ca sunt acolo si nu voiam sa risc, la 3:29 am auzit impuscaturile asa ca logic mam dus acolo, nu am dat check pe mid pentru ca toti ceilalti erau in b si au plantat bomba. la 4:00 am vrut sa dau check acolo da am vazut ca celalat a verificat asa ca nu am dat check pana la urma , mai departe ultimele doua locuri unde puteau sa fie cei de la tero era acolo si in site si daca iti mai pui casti in cap iti dai seama ca mai auzi pasii si impuscaturile. Ba eu am facut cerere unban pentru ca nu am folosit hackuri, nu ca sam bat joc de altii. la 4:23 poti vedea ca eu lam vazut pe acela din site asa ca tineam tinta acolo ca sa fiu sigur sa numi sara in cap in timp ce dadeam check la platforma la 4:34 am dat check nu ma uitam la cela prin cutie la 4:40 mai erau doi tero in viata unu era site deci logic celalat era pe b platform. Incodata la faza aceia la defusul din b erau doi tero in viata amandoi in site ca eu am venit din mid si altul din echipa mea a venit din tunnels, si tot a facut check la b car, deci cei doi teroristi puteau sa fie numai la b platform si in b site. Ba eu am facut cerere unban pentru ca nu am folosit hackuri, nu ca sam bat joc de altii. Nam idee ce sa mai zic ca sa dovedesc ca nam folosit hackuri da mersi oricum ca ai facut video la davoda si ai explicat toate secventele. Daca as fi folosit hackuri pur si simplu as fi cautat alt server, de ce dracu sa ma mai chinui sa fac o cerere unban.
  3. 1. Numele tau ( din joc ) : MLGlolalol OLD.USP.RO 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/43374337/ 3. SteamID: STEAM_1:1:444986310 4. Profilul + numele Adminului care ți-a dat ban: zigzag (asa e scris pe old.bans.ro, numele nu il mai tin minte, ,https://imgur.com/a/CIWua2i) 5. Motiv: Nam nicio idee, adminul nu mia dat nicio atentionare sau ceva, pur si simplu ban direct. 6. Dovada: https://imgur.com/a/v4GDwzL 7. Alte detalii: ma jucam pe de_gold_dust2 pe server si dintro data fara nicio avertizare sau mesaj mia dat ban adminul. Pentru ce nam idee, sper sa aflu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.