Sari la conținut

G.I.Gel OLD.USP.RO

Member
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui G.I.Gel OLD.USP.RO

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. ok... cum pot sa va conving ca nu am hackuri.
  2. atunci are alt cineva dovezi video cu mine folosind hackuri
  3. Macar este vreo filmare cu mine folosind hack??
  4. Aaaa. Rankul de pe comp. In acest caz, eu nu joc prea mult competitive. am facut o pauza de competitive timp de un an si am jucat doar pe acest server. acum o saptamana am jucat primul meu joc de comp cu niste prieteni si am primt acest rank. Despre fake lag... eu nu stiam ca ma misc in poze, o sa incerc sa imi repar internetul cat pot de rapid sau fac ceva in legatura cu asta. Nu am folosit un client de hack sau de fake lag si nu stiu cum functioneaza.
  5. 1. Lovitura prin smoke era noroc pur. M-am mirat si eu si am scris in chat ca a fost complet noroc. Inteleg, pare suspicios, dar in acelasi joc au fost alte instante de lovituri de acest tip. De exemplu, cineva a lovit din squeaky un headshot la cutii. 2. Am auzit si eu asta, cred ca la faza de pe highway, Cache. Nullmiester era in voice chat si imi spunea ca imi vine din amandoua partile. daca nu stiu cum m-am uita la cineva prin perete este o coincidenta. Daca au fost alte faze in care am fost acuzat as vrea sa stiu... Dacanu am vorbit nu inseamna ca am voice_enable 0. 3. Despre rank, nu stiu cum raman la rank doi. intr-o zi joc bine, in alta nu si asa tot pierd rank. De multe ori pe acest server am ajuns la rankul master guardian 2 cu greu. Si fiind in silver, 5 puncte reduse din total este foarte mult si voi deranka foarte rapid. Eram silver elite master. Sper ca ati inteles si, din nou, nu vreau sa folosesc cheaturi pe acest sau alte servere!!
  6. 1. Numele tau ( din joc ) : G.I.Gel OLD.USP.RO 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198450665449/ 3. SteamID: STEAM_1:1:245199860 [U:1:490399721] 4. Profilul + numele Adminului care ți-a dat ban: Lix206 https://steamcommunity.com/id/toxicuoff https://usp.ro/forum/profile/10640-lix206/?tab=node_steam_steamprofile 5. Motiv: hack 6. Dovada: https://old.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:245199860&advType=steamid&Submit# 7. Alte detalii: Aveam doar noroc... 21 de killuri in 13 morti nu este un motiv de ban. Am mai fost acuzat de wallhack, dar nu am nici un fel de hack software in calculator si nu voi folosi. In plus am jucat pe acest server mai mult de 50 de ore, as fi putut face cerere de helper, dar nu am vrut.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.