Sari la conținut

Xanne

Member
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Xanne

  1. Xanne

    Lil xanne

    1. Profil jucator: https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:0:530217859 2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:530217859 3. Descrie situatia: mi-am luat ban iara de catre cosmeen. Cand intru eu pe server e teroare, toti pe chat scriu de mine ca am wallhack. Era unu cu spinbot si abia se putea da kick ca nu erau admini. Dupa parerea mea aveti cativa admini incompetenti de functia lor, abuzeaza ... 4. Dovezi: -
  2. Xanne

    Cerere unban lil Xanne

    Robert stiu si eu o regula a adminilor ca la fiecarea ban trebuie pus un demo/dovada. Nu stiu ce sa zic, dar eu am si skinuri de peste 100 de euro si de ce tocmai eu as juca cu hack? Unul Mr. Zizone poate joaca mai bine decat mine si are global pe server, nu stiu care este faza, daca am level 1 si silver 1 inseamna ca am hack? De unde sti domnule Dope Boosted ca nu mai am mult pana la vac? Uita-te mai sus ca am pus o intrebare in privire la rank si steam level.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.