Sari la conținut

Nini_Sapunaru_Nr1

Member
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nini_Sapunaru_Nr1

  1. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=1071487428&token=Vim6XF8t
  2. Defapt nu aveai cum sa te uiti la mn mai multe runde fiindca am intrat pe server era mapa cache am dat un cap la heaven si unul la headshot langa site si dupa am primit ban.Si te rog daca nu te deranjeaza ca am vazut in regulament ca admini care da ban trebuie sa aiba si dovezi ca acel player avea hack deci eu vreau sa vad demo-ul te rog sa vedem cum e defapt
  3. nu ca e greu dar nu mai primesc steam guard-ul de pe contul celelalt nush ce sa intamplat
  4. 1.https://steamcommunity.com/profiles/76561199019899257/ 2.https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:529816764 3.Deci am fost banat de catre Pymbor pentru"aimbot" eu pe alt cont avand 240 de ore numai pe acest server contul este Titi Tambal puteti cauta contul sa vedeti ca este adevarat eu sper sa remediati problema fiindca ma joc pe acest server de mult si imi place si nu vreau sa schimb serverul.Va rog rezolvati problema 4.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.