Sari la conținut

Malache

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Malache

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. Malache

    [ Cerere unban ] Malache

    Doresc sa imi spun si eu parerea cu privire la acest demo, si ce banuiesc eu pe ce faze s-a dat ban. 1: Acea faza din short cu molly si nade: Daca sunteti putin atenti, am vrut sa curat acel site pentru a putea veni coechipierul cu bomba, cand sa intru pe site, se aude un suierat de tras, nu sunt sigur ce arma era dar probabil era AWP. 2: Faza de pe lung, la scorul de 10-10 sau nu mai stiu cat era exact: Am omorat pe lung, stiam info de la ai mei cum ca se bateau, dupa m-am retras pit si am stat scope pe site, daca sunteti atenti: la un moment dat s-a dat flash din site, am mers pe premiza ca nu a plecat jucatorul din acea pozitie pentru ca stia ca era singur in site. Asa ca am dat grenazi, si am mers spre site, m-am intors sa verific, si tap. Daca nu era acolo, continuam cu molly site si coboram in Ct. Asta e parerea mea, si banuiesc ca pe acele faze s-a acordat banul.
  2. Malache

    [ Cerere unban ] Malache

    Level 0 pe steam? cocos, am level 3, pentru ca nu am bagat bani in steam decat sa activez cont si inca niste chestii la Smite. Si doi, am vreo 26 ore in ultima saptamana. Astept demo totusi. LE: Acum am vazut link, imi cer scuze.
  3. ROMÂNĂ 1. Profil jucător: [https://usp.ro/servere/go/cauta.php] : https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:0:208886073 2. Link ban SourceBans: [https://usp.ro/servere/go/bans.php]: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:208886073&advType=steamid&Submit 3. Descrie situația: Doresc si eu dovada domnului Pufpapadie pentru banul acordat, daca se poate. 4. Dovezi: https://imgur.com/GQg17vu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.