Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 08.02.2023 în toate secțiunile

  1. Macar daca te strofocai sa nu te uiti fix la ei prin pereti
    2 puncte
  2. Titlu: oldie but goldie on FIRE.CSGO.RO Categorie: CS:GO Data adăugării: 02/07/2023 Adaugat de: sawreen 1440p pentru calitate maxima. Vizionare placuta! oldie but goldie on FIRE.CSGO.RO
    2 puncte
  3. În demo-ul dat de @2high sunt unele faze de wall + că la începutul rundei nu ai bhop-ul activat (asta știm cu toții). Așteptăm și părerea lui Angrry.
    1 punct
  4. Buna seara, scuze de asteptare, deci pe dust2 nu ti-am dat ban pe baza fazelor/killurilor pe care le-ai facut pe dust2 ci ti-am dat ban pe baza fazelor de pe vertigo (as aprecia daca ar putea si ceilalti admini sa se uite la demoul original incepand de la minutu 5 la cateva faze) : https://dovezi.usp.ro/uploads/csgo/2high/suspectv2_1675801574.dem si cu ajutorul lui @Eren am putut face rost de fazele astea https://we.tl/t-8zAG20WnrN (edit: am uitat sa mentionez si de bhop script de la inceputu rundelor, stim toti ca bhopu de la server are un cooldown)
    1 punct
  5. In urma vizionarii demo-ului se vede ca joci cu Wallhack pe fata . Urmarit prin pereti si prefire .
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.