Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 16.02.2021 în toate secțiunile

  1. parere frumos de treaba nota 10 sanse n ai dedicatie un tigru si un leu
    3 puncte
  2. Numele celui provocat: @TheAssassinRO Conținut topic (textul de pe lucrare): free Tema lucrării (render+stock): abstract folosind stock-ul / click / Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner): avatar Dimensiuni: 150x250 Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total): 5 pe lucrare Cui trimit lucrarea ? ( Unul dintre membrii GFX ): @Panda
    2 puncte
  3. Tema este obligatorie. Trebuie sa precizati o tema/stock - este exclus "vreau ceva de la 0"(12h pentru edit sau cerere va fi respinsa)
    2 puncte
  4. Stop! Castigatorul acestui battle este v1 Felicitari @Sergentu' Topic Closed!
    2 puncte
  5. V1 V2 START VOT! Fiecare vot trebuie sa fie argumentat, altfel vot-ul va fi anulat si nu va fi luat in considerare!
    2 puncte
  6. V1 V2 START VOT! Fiecare vot trebuie sa fie argumentat, altfel vot-ul va fi anulat si nu va fi luat in considerare!
    1 punct
  7. A trecut ceva vreme de cand nu am mai pus ceva pe aici, parere?
    1 punct
  8. *Numele tău: Panda *Numele celui care îi dăruieşti cadoul: Katetoshikuki *Motivul pentru care i-ai oferit acest cadou: - *Imaginea cadou: https://ibb.co/stv7cxk - link-ul de unde sa o descarci, ca aici s-ar putea vedea neclara
    1 punct
  9. Cadou primit!. Topic Closed
    1 punct
  10. Utilizatorul Gulag /// A.K.A Gulag a fost avertizat la data de 02/15/2021 04:09 PM de către Angrry™ Avertismentul a fost emis din post Motiv: Nerespectarea regulamentului unei categorii Notă membru: Nicio notă oferită Sancțiune: - Puncte avertisment: 1 care expiră la data de 03/02/2021 04:09 PM Citește regulamentul forumului pentru a evita să fii sancționat
    1 punct
  11. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]:semnatura Text principal:TheAssassinRO Text secundar [usp.ro] usp comunity,gfx leader Dimensiuni:400x150 Stock/Render/Tema[obligatoriu]:blackscreen-adica fundal negru cu efecte si brush-uri pe el Alte precizari:bagati-va la creatie! Spor!
    1 punct
  12. Orice topic fără activitate (deținătorul acestuia nu postează 2 săptămâni) va fi închis, pentru redeschidere trimiteți un pm unui designer.
    1 punct
  13. Incearca sa mai lucrezi la redimensionare-la avataru lu panda,in primul rand se vede sigla aia mai jos si acel dracusor sau ce naiba e,e cam turtit Apreciez ca ai facut tutorialul "sword" by oreo,dar acel brush sau drop shadow sau ce naiba e in spatele textului trebuia mai dilatat(adica opacitate mai mica) Si mai incearca si alte tipuri de text secundar.Uite signature-ul meu la text secundar este fontul wendy sau cateodata 04b_03(sau cv genu). Mai ai si 2 tutoriale de la mine,in curand vin cu un tutorial special pentru text! Just,KW!
    1 punct
  14. Ai mai avansat văd că in text dar mai ai de lucru la blur încet încet osa ajungi bine kw.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.