Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 10.08.2020 în toate secțiunile

  1. Respins si primesti interdictie de a mai face cerere de grad pe forum.
    10 puncte
  2. Pro, are cel putin 15 ani :)))))
    2 puncte
  3. Genul: Drama Durata: 2h 10 min Actori (minim 2): Adriano Tardiolo, Luca Chikovani Descriere/Info + nota personala: Lazzaro Felice este un film de dramă italian din 2018 regizat de Alice Rohrwacher. A fost selectată pentru a concura la Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes 2018. La Cannes, Rohrwacher a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu. 9/10 Poster: Trailer: * Acum cat timp ai vazut filmul? (aproximativ): * Parerea personala: * Actorul preferat din acest film: * Nota personala:
    1 punct
  4. Genul: Comedie, Actiune Durata: 1h 40min Actori (minim 2): Jasen Bateman, Rachel McAdams Descriere/Info + nota personala: Un grup de prieteni care se întâlnesc în mod regulat pentru nopțile de joc se găsesc încurcați într-un mister din viața reală, când fratele umbros al unuia dintre ei este aparent răpit de gangsterii periculoși. 8/10 Poster: Trailer: * Acum cat timp ai vazut filmul? (aproximativ): * Parerea personala: * Actorul preferat din acest film: * Nota personala:
    1 punct
  5. Genul: Horror, Thriller Durata: 1h 34 min Actori (minim 2): Betty Gabriel, Colin Woodell, Stephanie Nogueras Descriere/Info + nota personala: Un adolescent intră în posesia unui laptop nou și descoperă curând că proprietarul anterior nu numai că îl urmărește, dar va face și orice pentru a-l recupera . 9.5/10 Poster: Trailer: * Acum cat timp ai vazut filmul? (aproximativ): * Parerea personala: * Actorul preferat din acest film: * Nota personala:
    1 punct
  6. Nume: Gabriel Vârsta: 16 ani, peste 2 luni fac 17 Categoria pe care vrei s-o moderezi: Filme si Seriale Contact (Steam/Skype/Facebook/etc.): Steam - https://steamcommunity.com/id/TheMagician1007/ , Discord - Gabi_#8207 De ce dorești să fii moderator?: Imi doresc sa fiu moderator deoarece vreau sa ma implic mai mult in dezvoltarea acestei comunitati. In plus, o buna parte din timpul meu liber il petrec vizionand cele mai noi filme si seriale aparute ceea ce face sarcina mea mai usoara. Experiență în domeniu: Pana acum nu am mai fost moderatorul unui forum, dar toate au un inceput. Nu o sa ma feresc niciodata sa-i cer parerea cuiva si cel putin pana capat experienta nu o sa actionez fara sa ma sfatuiesc cu un grad superior la deciziile importante.
    1 punct
  7. contra. deja modereaza cosmeen si nu cred ca ar fii nevoie de 2 moderatori la jocuri forumiste dar Pro daca isi gaseste altundeva si are loc
    1 punct
  8. nu stiu ce sa zic, mi s-a parut cam imatur la unele raspunsuri pe care le dadea pe forum, in rest nu il cunosc si nu stiu cum e, pe it&c nu are activitate iar pe jocuri forumiste nu e cine stie ce de moderat + ca mai e o cerere de moderator pe jocuri forumiste si nu stiu pe care l-as alege dintre voi doi
    1 punct
  9. nu are varsta dar aici cred ca putem trece cu vederea, nu are cine stie ce de moderat la jocuri forumiste, in rest pare activ si tot ce trebuie, sa zicem pro
    1 punct
  10. Va multumesc pentru primirea calduroasa Si inca ceva, v-as mai fi dat reactii la comentarii dar nu mai pot din pacate Va iubesc pe toti
    1 punct
  11. - dupa o pauza de aproape 1 an am decis sa revin . - nu ofer psd , decat celor din adminstratie. - nu cereti avatare in privat sau in portofoliu @stranger @Ombladon. @zrxGFX @Nuțu @KENNY.
    1 punct
  12. In acest topic o sa imi postez lucrarile, am revenit in photoshop si de acea multe lucrari le-am pierdut pentru ca am pierdut din cloud tot ! Logo personal:
    1 punct
  13. Pro,băiat de treaba,activ,la locul lui.
    1 punct
  14. Mare Pro din partea mea, e matur si cred ca s-ar descurca, avand in vedere ca penzo nu mai e la "Jocuri Forumiste"
    1 punct
  15. Salut, si bun venit la noi in comunitate, speram sa te distrezi alaturi de noi!
    1 punct
  16. pro pe stiri ori hardware. la stiri it sunt eu si chiar as vrea sa fii cu mine dar sa incepi si tu sa postezi daca chiar iti doresti sa moderezi stiri it
    1 punct
  17. Pro,mai avem nevoie de moderatori activi.
    1 punct
  18. ai textul pus pe none? ca se vede blurat pune-l pe sharp sau pe smooth , si evita style-ul tau la care faci doar cu font-ul glitch cred si cu scantei nu prinde instaleaza-ti si alte fonturi.
    1 punct
  19. Mda deci altex este cel mai retardat magazin din romania si nu mi-au spus ca reducerea este doar pentru Microsoft 365. Pret nou: 99 lei (paypal,psf, orice pnm)
    1 punct
  20. contra, nu cred ca esti omul potrivit pentru asa ceva
    1 punct
  21. Pro,zic ca merita o șansă+ne mai trebuie moderatori activi și l-am văzut destul de activ în ultimul timp
    1 punct
  22. Samsung Galaxy S8+
    1 punct
  23. kk si de ce comentezi atunci?
    1 punct
  24. 1 punct
  25. 0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.