Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 15.05.2019 în toate secțiunile

  1. Cadou @Hubbless x
    3 puncte
  2. O "incercare de logo Avatare: x x x
    2 puncte
  3. Salut, am decis sa fac si eu un mic GiveAway pentru membrii comunitatii, premiul va fi skin-ul "Awp | Mortis" FT cu float 0.19 Tot ce trebuie sa faceti este sa va abonati aici: https://www.youtube.com/channel/UCLv7b2zGrgoUtzSLyv41lxA + dovada si sa lasati un numar cuprins intre 1 - 1000 Castigatorul va fi ales prin random.org pe data de 15/05/2019, succes tuturor!
    1 punct
  4. Conținut topic (textul de pe lucrare) » Nutu Tema lucrării (tema care face referire la render/stock) » stock Render/stock » Dimensiuni » 150x250 Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner) » avatar Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total) » 6 Cui trimit lucrarea ? ( Unul dintre membrii GFX / Administrator ) : @Nuțu
    1 punct
  5. Genial, slăbane, nu mai am nimic de zis =))
    1 punct
  6. Sunt superbe, lucrări curate, tine-o tot așa
    1 punct
  7. Vezi sa nu dai delete din greseala la cont :)) Si da , e prea scump , dar fiecare isi lasa pretul cum doreste , cine e interesat cumpara ,cine nu , pleaca.
    1 punct
  8. Genial ca de obicei, bravo, text frumos, efecte frumoase, dar câteodată pui prea multe efecte, însă eşti zew :))
    1 punct
  9. Sunt suepr tari, bluru e forta rau, textu e simplu dar smecher. kw
    1 punct
  10. Prea scump domne, iti ofer 500 lire, nu urc mai mult de aceasta oferta. Daca esti de acord, astept un PM cu locatia carutei de aur si negociem pentru porumb.
    1 punct
  11. yo nutule, esti tare
    1 punct
  12. 1 punct
  13. 1 punct
  14. Nume: Deac Claudiu Raul Nick: CRD- Profil steam: https://steamcommunity.com/id/cerezeu/ Vârsta: 19 Locație: Deva - Timisoara Hobbyuri: Fotbal / Gaming De unde ai auzit de noi?: Jucasem pe un retake si am vazut la un baiat in nume ca avea USP.RO si am zis ce comunitate mai e si asta. Am intrat si vad @flrn; @snd @Nuțu si am zis ca sigur e Evict. Gresesc? Completări: Deoarece este a doua prezentare, va salut a doua oara.
    1 punct
  15. 1 punct
  16. 1 punct
  17. 1 punct
  18. 1 punct
  19. o încercare eşuată :
    1 punct
  20. Banner teamspeak Logo-uri de pasti / Banner de pasti
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.