Sari la conținut

Shugo_SR

Ex Staff
  • Număr conținut

    392
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Shugo_SR a câștigat ziua ultima dată pe August 9 2019

Shugo_SR a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre Shugo_SR

  • Dată Naștere 10.05.2002

Metode de contact

  • Instagram
    https://www.facebook.com/stefan.scutariu.98?ref=bookmarks

Vizitatori Recenți Profil

1.661 citiri profil

Realizările lui Shugo_SR

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rar
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

112

Reputație Comunitate

  1. Shugo_SR

    Ajutor cu plugins

    Salut, ma puteți ajuta cu un plugin de vip, tag admins (founder, owner, mod.. etc)? Nu găsesc nimic bun. Mersi fain❤
  2. Genul: Actiune. Suspans Info: Jack Cregan (Craig Fairbrass ) împreună cu 3 prieteni reușesc să fure dintr-o bancă din Londra 4 milioane de dolari în numerar, fiind un ultim jaf pentru aceștia. Dar Jack este trădat și partea lui este furată este furată iar tatăl lui este ucis. Forțat să fugă din țară și să se ascundă în Spania, acesta va pregătii o răzbunare cruntă pentru partenerii săi. Poster: Trailer:
  3. Pro, activa. (esti nevasta lu case?:)) )
  4. Genul: Actiune, Thriller. Info: Un hitman legendar dar retras își regăsește pacea prin izolarea sa în sălbăticiile din Nordul Americii. Când acesta salvează o femeie după un accident cu snowmobilul, acesta descoperă curând că aceasta ascunde un secret care îl forțează să revină la vechiurile obiceiuri. Poster: Trailer:
  5. Gen: Actiune, Crima. Info: In filmul de actiune Celularul, un apel greșit, cu totul întâmplător, pe celularul său, îl trimite pe un tânăr într-o cursă contra cronometru pentru a salva viața unei femei. Îngrijorată pentru viața ei și în totală necunoaștere a motivelor răpirii sale, Jessica reușește să pună în funcțiune un telefon distrus și să apeleze un numar necunoscut ca o ultimă încercare de a se salva. Ryan (Chris Evans), tânărul care răspunde apelului panicat, se trezește dintr-o dată că este singura speranță a Jessicăi. Neavând nicio cunoștință despre Jessica în afara soțului ei și a vocii înspăimântate de la celălalt capăt al conexiunii telefonice. Poster: Triler:
  6. Tin asta aici, nu de alta da cand eram pe bine nu gaseam video
  7. GUCCI LOUI ON MY BAG AND MY FEET SO FRESH
  8. Doar eu mai ascult melodii vechi cu un mesaj bun?
  9. Gen: Actiune, Biografic, Crima. Info: Povestea adevărată a lui Billy Moore, un boxer englez lipsit de sansa, blocat in Thailanda si dependent de Ya Ba (tablete de metamphetamina populare in zona), sfarseste prin a fi arestat si trimis la inchisoarea Chiang Mai. Pentru a supravietui si a-și câștiga libertatea va trebui sa lupte în turneele de Muay Thai (box thailandez). Poster: | Trailer:
  10. Genul: Actiune, Drama. Info: Este anul 1847, iar Irlanda se află în fruntea „Marii Foamete” care a devastat țara timp de doi ani. Feeney, un soldat irlandez care a luptat pentru armata britanică, își abandonează postul pentru a se întoarce acasă și a se reuni cu familia sa înstrăinată. Poster: Trailer:
  11. Gen: Actiune, Horror, SF. Info: The First Purge (2018) explorează felul în care guvernul decide să legalizeze toate delictele timp de o noapte pe an și masacrul care rezultă din „First Purge”. În spatele fiecărei tradiții se află o revoluție. Următoarea Zi a Independenței va fi martora apariției evenimentului anual al celor 12 ore de anarhie ale țării. Poster: Triler:
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.