Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 24.04.2019 în toate secțiunile

  1. @Hubbless https://imgur.com/a/Oaod1KX
    2 puncte
  2. ia vezi fratioru ? la alegere asa !
    2 puncte
  3. Dupa cum scrie si in titlu, propunerea mea este sa se adauge Preview ca sa vezi cum va arata topic-ul tau. Asta va ajuta sa vezi cum va arata topic-ul tau si pentru cei care nu prea le au cu forum-urile, ar fi folositor.
    1 punct
  4. Daca nu ar fi.. Este mai ascuns intr-adevar, am zis sa ma uit dupa el (nu e asa evident, dar e o icoana destul de cunoscuta sub titul de preview si in alte aplicatii). Acel buton era mai scos in evidenta pe forumul de tip PHPbb. Asadar, este deja preview, nu e neaparat o sugestie idioata. Chiar si daca nu era, aia era, nu trebuie sa fie o idee proasta, cum zic si mai sus este edit, dar, si preview este.
    1 punct
  5. Nu stiam ca esti singurul mod, asta explică tot =)))) Mersi❤
    1 punct
  6. Ce sa iti mai zic?? Esti foarte bun ! Imi plac absolut toate lucrarile tale. Imi place blurul tau si felul cum lucrezi . te pup ?
    1 punct
  7. Banner teamspeak Logo-uri de pasti / Banner de pasti
    1 punct
  8. n aveam chef sa fac. Sper sa fie ok.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.