Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 23.01.2019 în toate secțiunile

  1. Nu cred ca mai are nimeni nimic de adaugat @sound. Oricum eu nu facusem reclamatia ca omul sa primeasca remove, chiar ma simteam ciudat cand am vazut cum a evoluat topic-ul si voiam sa iti spun asta in privat. Am facut reclamatia doar ca sa ii atrag atentia cu privire la niste lucruri.
    2 puncte
  2. new Scuze pentru lq la varianta blue:
    1 punct
  3. 100% din peen tool more banners
    1 punct
  4. @sound asta a mai avut reclamatie la care nu s-a obosit sa raspunda inainte, deci ar trebui 2/3
    1 punct
  5. pt un ban fara demo se ia avertisment nu remove, pt al doilea alt avertisment si la 3 remove serpent are 1/3, altceva mai aveti de adaugat?
    1 punct
  6. 1 punct
  7. Facebook vrea iar să ducă internetul cu drona în zone unde tehnologia este extrem de limitată. De data asta, compania lui Zuckerberg colaborează cu Airbus pentru a dezvolta proiectul. Facebook și Airbus duc internetul cu drona în zone inaccesibile În prezent, compania lui Mark Zuckerberg pare că și-a reorientat destinația și vrea să distribuie conectivitatea în Australia. Conform informațiilor obținute de NetzPolitik (sursă germană), gigantul economic ar colabora cu Airbus pentru a beneficia de toată experitza și de echipamentul necesar acestui proiect. Nu se știe dacă acele teste chiar au avut loc, dar documentul respectiv sugerează clar intenția companiei americane. Problema e că în teste nu mai figurează drona Aquila, de acum doi ani, ci drona Zephyr a Airbus, un model conceput special pentru misiuni de apărare, umanitare și de mediu. Prin urmare, drona are un nume nou: HAPS – High Altitude Pseudo Satellite – care folosește energie solară și poate să decoleze chiar și luni de zile, fără să aterizeze. Modelul S al dronei Zephyr, care pare să fi fost utilizată la teste, are o anvergură a aripilor de 25 de metri și este operațională chiar și la 20 de kilometri altitudine. Cei de la TechCrunch spun că au încercat să ia legătura cu reprezentanții Facebook pentru a oferi unele lămuriri cu privire la acest subiect, dar n-au primit niciun răspuns. Știm însă că Facebook a mai avut în trecut planuri de a extinde accesul la internet și în zone problematice din Asia, Africa și America Latină.
    1 punct
  8. Degeaba minti, banul ramane. 5 euro la snd. t/c
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.