Sari la conținut

Cosmin Contra este încântat de primul transfer din această vară: "Îl ştiu din Spania. Este foarte bun în duelurile individuale!"


Bitza.

Postări Recomandate

 Dinamo este foarte aproape de a realiza primul transfer din această vară. Este vorba despre Diogo Salomao, un mijlocaş ofensiv ce poate juca atât pe flancuri, cât şi în spatele vârfului. Cosmin Contra a confirmat negocierile şi spune că-l aşteaptă marţi să semneze contractul.Primul transfer pe care Dinamo l-ar putea face în această vară este un mijlocaş ofensiv. Conducerea din Ştefan cel Mare se află în negocieri avansate cu Diogo Salomao, un mijlocaş portughez în vârstă de 28 de ani. Acesta poate juca atât pe flancuri, cât şi în spatele vârfului. Ultima dată a evoluat pentru Mallorca, unde sezonul trecut a avut 19 apariţii, timp în care a dat un gol şi a reuşit două assist-uri.Cosmin Contra spune că-l cunoaşte foarte bine şi Dinamo avea nevoie de un jucător cu un asemenea profil. Antrenorul dinamoviştilor consideră că ar fi o mutare foarte inspirată: ”În principiu, o să vină mâine (n.r. marţi). E un jucător pe care-l ştiu foarte bine din Spania şi sunt sigur că profilul lui de jucător nu există la noi în echipă. Cu siguranţă, ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Joacă în banda stângă, în banda dreaptă, joacă în spatele vârfurilor, e foarte bun în duelurile individuale şi sper să-l integrăm cât mai bine”, a declarat Cosmin Contra, potrivit Dolce Sport.Contra a vorbit şi despre motivele pentru care Dinamo n-a anunţat niciun transfer până acum. ”Guriţă” susţine că au existat negocieri cu mai mulţi jucători, însă n-au vrut să vină în Ştefan cel Mare. Totuşi, Contra spune că aşteaptă câţiva jucători în zilele care urmează:”E cam târziu să facem acum transferuri, dar n-am avut ce să facem. Am discutat cu oamenii din conducere, au fost discuţii cu foarte mulţi jucători, dar n-au mai vrut să vină, aşa că a trebuit să ne reorientăm. Nu e uşor să te refuze, să-ţi ceară timp de gândire, dar noi nu avem timp, e o situaţie foarte grea. Oricum, suntem foarte aproape să semnăm cu mai mulţi jucători. Sperăm ca în zilele următoare să ajungă în cantonament”, a mai spus Contra.Sursă : ProSport.Ro0

  • Like 1

 

 

almeu.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

8.Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.