Sari la conținut

Microsoft Windows 10 Autumn Creators Update va sosi in 17 octombrie


StaR-De-CarTieR

Postări Recomandate

Microsoft a confirmat ca Autumn Creators Update pentru Windows 10 va fi lansat in 17 octombrie ca descarcare gratuita.
 
Cea mai recenta versiune a "Windows as a Service" va "introduce modalitati noi, distractive si inovatoare de a permite persoanelor fizice si organizatiilor sa isi exprime creativitatea". 
 
Principala adaugare va fi Windows Mixed Reality.
Pe lista se regaseste si Windows Inking, care va va permite sa desenati in PDF-uri, o noua aplicatie Photo and Video, OneDrive Files OnDemand, un mod de joc mai bun, un Windows Defender imbunatatit si tehnologia revolutionara "eye-tracking", destinata celor care nu pot comunica sau naviga prin mijloace conventionale. 
 
"Acesta este nucleul actualizarii Fall Creators, este vorba despre dezlantuirea creativitatii clientilor, despre distractie, cu mentinerea in acelasi timp a sigurantei si securitatii", a declarat Microsoft in cadrul IFA din acest an.
 
Dispozitive Windows Mixed Reality vor fi lansate de Lenovo, Asus, Acer, Dell si HP. 
Castile vor fi puse in vanzare in 17 octombrie, pentru a coincide cu lansarea. 
 
Se spera ca aceasta va fi o actualizare mai usoara decat Spring Creators Update, care inca este lansata pe o multime de masini si care a cauzat probleme cu un numar mare de drivere ale dispozitivelor. 
 
Nu s-a vorbit insa despre functia "Timeline" promisa, care sa reuneasca toate comunicatiile si toti oamenii intr-un singur loc.  
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.