Sari la conținut

Educatia digitala poate creste competitivitatea industriei auto romanesti la nivelul Europei


StaR-De-CarTieR

Postări Recomandate

CENIT, lider pe piata in domeniul software si consultanta pentru procese de fabricatie, anunta lansarea in Romania a academiei online de training-uri dedicata educatiei digitale. Cursurile in limba romana, predate de specialisti proprii, cu o vasta experienta in fabricatia digitala, vor fi disponibile incepand din 21 septembrie 2017.
 

In industria auto, un angajat roman produce in medie 2,92 masini/an, in timp ce media in Uniunea Europeana este de 7,11 automobile/an, conform ACEA (European Automobile Manufacturers' Association). Cu o productie de 16,48 masini/an per angajat, liderul Uniunii in ceea ce priveste productivitatea angajatilor este Spania. in plus, alte tari ale Europei Centrale si de Est, precum Slovacia si Slovenia (13,38, respectiv 7,66), media numarului de masini produse anual de fiecare angajat depaseste media tarilor cu traditie in industria auto, precum, Germania si Italia (7,08, respectiv 4,03).

 

Pozitionarea Romaniei catre coada clasamentului este cauzata in mare masura de numarul mic de fabrici modernizate si digitalizate, in care un angajat poate produce doar un numar mic de masini pe an. in aceste conditii, competentele digitale ale personalului si gradul de tehnologizare pot creste competitivitatea sectorului auto din Romania, educatia digitala oferind inginerilor romani oportunitatea locurilor de munca bine platite.

 

De peste 10 ani, CENIT sustine transformarea digitala a sectoarelor auto si aero din Romania, oferind programe de training specializate si personalizate companiilor de productie. incepand din aceasta toamna, programele de instruire in domeniile CAD/CAM/CAE/p**, oferite de CENIT, vor fi disponibile si online, atat la nivel incepator cat si avansat. 

 

In cadrul programelor de instruire, cursantii vor beneficia de vasta experienta a specialistilor CENIT in utilizarea solutiilor standard oferite de Dassault Systèmes, producatorul celei mai utilizate solutii in industriile auto si aero. Trainerii CENIT detin abilitatile tehnice caracteristice fiecarui segment de activitate specific proiectarii si fabricatiei, astfel incat, pot ajuta in mod competent cursantii sa-si perfectioneze modul de lucru pentru a obtine o productivitate ridicata si o calitate superioara a produsului livrat.

 

Finalizarea oricarui training oferit de CENIT prin academia online, va asigura cursantilor o diploma CENIT.

 

“Am primit foarte multe solicitari de training-uri, fie de la companii care initial faceau doar productie si ulterior, au hotarat sa-si dezvolte propriul birou de proiectare care sa asigure suportul necesar productiei, fie de la companii care si-au marit semnificativ echipa de proiectare. Am primit solicitari inclusiv din partea persoanelor fizice, de cele mai multe ori ingineri proiectanti, studenti si masteranzi, care doresc sa isi dezvolte competentele digitale. Avem experienta in livrarea training-urilor de specialitate si informatii precise despre procesele de productie. in plus, detinem si propriul departament de cercetare in domeniul digitalizarii proceselor industriale.” declara Adrian Alexe, Sales Manager, CENIT Romania.

 

Datorita standardului ridicat de calitate al sesiunilor de instruire software oferit de CENIT an de an clientilor sai, Dassault Systèmes a acordat companiei distinctia de „Gold Certified Education Partner“. CENIT Romania are un istoric de implicare in educatie, detinand deja un rol proactiv in mediul academic, unde sprijina universitatile si studentii sa acceseze aplicatii software puternice si cunostinte tehnologice de ultima generatie. 

 

Mai multe informatii despre cursurile disponibile si despre modalitatea de inscriere sunt disponibile pe site-ul CENIT - http://www.cenit.com/ro_RO/academy.html.

 

Despre CENIT

 

CENIT activeaza cu succes de peste 25 de ani ca specialist de marca in consultanta si software pentru optimizarea proceselor operationale in domeniile Product Lifecycle Management (p**), Enterprise Information Management (EIM), Business Optimization & Analytics (BOA) si Application Management Services (AMS). Organizatia se concentreaza pe dezvoltarea de software proprietar si comercializarea solutiilor standard, apartinand liderilor in domeniu precum, Dassault Systèmes, SAP si IBM. CENIT are in prezent peste 800 de angajati in intreaga lume. Acestia deservesc clienti din industria auto, industria aerospatiala, constructia de masini, energie, servicii financiare si bunuri de larg consum. Mai multe detalii pe www.cenit.com.  

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.