Sari la conținut

Gigi Becali anunţă că încă un transfer a picat.


Hades.

Postări Recomandate

Gigi Becali a anunţat că au picat negocierile pentru încă un fundaş central. Este vorba despre Matheus Bressan, 24 de ani, care în ultimul sezon a fost împrumutat de la Penarol la Gremio. Acesta ar fi cerut prea mulţi bani.


FCSB caută în continuare un fundaş central, însă întâmpină probleme serioase. Până acum, Mihai Stoica şi Nicolae Dică au testat piaţa portugheză, însă fără succes. Acum, cei doi s-au orientat spre Matehus Bressan, un fundaş central de 24 de ani, brazilian, dar care are şi paşaport italian.

Acesta a jucat ultima dată pentru Gremio, unde a fost împrumutat de Penarol. Însă Gigi Becali spune că nu este mulţumit de pretenţiile acestuia. Bressan a cerut un salariul lunar de 30.000 de euro, plus 50.000 de euro la semnătură. Becali spune că nu are încredere să plătească atâţia bani.

”Nu vezi că nu au ce să aducă? Vor aduce, probabil. Mi-a spus că cei care sunt buni cer foarte mulţi bani. I-am spus că dacă aducem de mântuială, mai bine nu aducem. Dacă ei nu sunt de acord, le-am dat mână liberă, şi îmi spun că nu sunt de acord cu el. Nu aducem de mântuială. Dacă tinichigiul a sudat în faţă, iar tinichigiii nu sudează şi în spate... 30.000 a cerut fundaşul. Eu dau 30.000, dar trebuie să văd eu. N-am încredere în ei (n.r. fotbalişti). Ăla vrea 30.000 de euro - 50.000 de euro. Vrea 50.000 de euro la semnătură şi 30.000 pe lună. Nu pot aşa. 100% vom lua un fundaş central”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Omul de afaceri susţine că nu este tentat să cumpere fundaşi centrali de la Viitorul. Becali este de părere că nu va reuşi să scoată bani nici pe Ţâru, nici pe Boli. În plus, Hagi le-a fixat preţuri mari: ”Gică cere foarte mulţi bani. Iar eu dacă dau bani mulţi, vreau să-l vând mai departe. Păi pot să-l vând eu mai departe pe Ţâru? Sau pe Boli? I-am dat lui Gică 400.000 de euro pentru Ţâru. A început să râdă”.

Sursă : ProSport.Ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.