Sari la conținut

DLC-ul Spider-Man 2 primește o actualizare dezamăgitoare de la Insomniac


VLM

Postări Recomandate

spider-man-2-costume-update-miles-uptown-pride.webp

Fanii Marvel’s Spider-Man 2 ar putea fi nevoiți să aștepte chiar mai mult decât era anticipat pentru un anunț DLC de poveste, potrivit unei actualizări recente de la dezvoltatorul Insomniac Games. Pe măsură ce Spider-Man 2 se apropie de prima aniversare, exclusivitatea primă parte pentru PlayStation 5 nu a văzut încă actualizări majore de conținut care să promoveze narațiunea jocului de bază.

Insomniac a susținut Spider-Man 2 cu actualizări mai mici care au adăugat costume noi, funcții minore de joc și un mod New Game+ foarte solicitat. Cu toate acestea, studioul a rămas tăcut cu privire la perspectiva unui DLC pentru poveste, ceea ce i-a surprins pe mulți fani, având în vedere că titlul anterior Spider-Man a început să primească expansiuni de poveste la mai puțin de două luni de la lansare. Interesant este că atacul ransomware devastator din decembrie 2023 asupra Insomniac a dezvăluit că studioul are DLC-uri free-to-play planificate pentru Spider-Man 2, dar fără nicio mențiune despre ferestrele de lansare țintă.

Fișierele scurse de informații au arătat, de asemenea, că primul DLC al poveștii Spider-Man 2 ar fi prezentat pe Lady Beetle, un răufăcător destul de obscur din tradiția benzilor desenate. De atunci, fanii Spider-Man 2 au așteptat un anunț oficial despre DLC, dar fără niciun rezultat. Mai mult, o postare recentă de pe contul oficial de Twitter al lui Insomniac sugerează acum că studioul ar putea avea nevoie de și mai mult timp pentru a lucra la expansiunea poveștii Lady Beetle. Răspunzând unui fan care a cerut știri despre DLC, Insomniac a declarat pur și simplu că nu are „nimic nou de anunțat”. Așteptarea lungă și lipsa de știri despre expansiunile poveștii lui Spider-Man 2 au dus la îngrijorări cu privire la o potențială anulare în rândul unor fani.

Chiar dacă Insomniac ar avea știri despre povestea DLC-ului lui Spider-Man 2, probabil că nu ar dezvălui pur și simplu informații într-un răspuns pe Twitter către un fan. Întrucât Spider-Man 2 este un titlu de primă parte pentru PS5, Sony ar dori probabil să rezerve un anunț DLC de poveste mare pentru un viitor PlayStation Showcase sau State of Play. De asemenea, merită remarcat faptul că încălcarea datelor din decembrie 2023 ar fi putut afecta programul de lansare al lui Insomniac și ar fi putut întârzia prima poveste DLC pentru Spider-Man 2. Prin urmare, fanii nu ar trebui să-și piardă orice speranță în conținut suplimentar de poveste bazat pe un tweet aleatoriu de la Insomniac.

Cu cea mai mare producție de jocuri primare pentru PS5 de la lansarea consolei la sfârșitul anului 2020, Insomniac este, fără îndoială, una dintre cele mai eficiente echipe interne ale PlayStation. Cu toate acestea, Insomniac a fost, din păcate, afectat de disponibilizările de la începutul acestui an, care, atunci când sunt combinate cu încălcarea datelor, indică faptul că productivitatea și moralul studioului ar putea avea un impact temporar.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.