Sari la conținut

The First Berserker: Khazan se lansează în 2025 și dezvăluie un nou gameplay


VLM

Postări Recomandate

The-First-Berserker-Khazan.webp

The First Berserker: Khazan, RPG-ul de acțiune hack-and-slash dezvoltat de Nexon, bazat pe franciza Dungeon and Fighter, va fi lansat în 2025 pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Dezvoltatorul a oferit o privire detaliată asupra jocului prin dezvăluirea primelor 15 minute de gameplay. Acestea sunt disponibile pentru vizionare mai jos.

Gameplay-ul începe cu Khazan, protagonistul jocului, aflat într-un peisaj înzăpezit, însângerat și în pragul morții. O forță misterioasă îl vindecă și îl înarmează pentru a face față unui val de inamici. Combat-ul combină elemente din jocurile de tip Souls-lite, permițându-i lui Khazan să blocheze, să devieze și să evite atacurile, utilizând locații similare focurilor de tabără pentru a se odihni. De asemenea, el poate lansa atacuri grele pentru a sparge garda adversarilor.

Pe parcursul jocului, Khazan înfruntă o serie de inamici redutabili, de la soldați blindati la urși uriași, culminând cu o confruntare intensă împotriva unui monstru demonic asemănător yeti-ului. Pe măsură ce Khazan provoacă daune acestuia, monstrul acumulează răni vizibile și piese din corpul său se desprind. Gameplay-ul se încheie dramatic, cu Khazan fiind găsit în zăpadă de indivizi necunoscuți, lăsând jucătorii în suspans.

Rămâneți la curent pentru mai multe detalii despre The First Berserker: Khazan și urmăriți în curând alte bătălii epice cu șefi.

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.