Sari la conținut

SECRET A ANUNȚAT ADĂUGAREA LUI GUSTAVO "JUNE" ALEXANDRE CA ANTRENOR ÎN LOCUL LUI BENJAMIN "CUBE"


jaxi_usp

Postări Recomandate

       _1PsqOAhV52KKX5Fhy4l4J.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=d42fe4527d4e605e609da1c0d91622f9

 

 

         Secret a anunțat adăugarea lui Gustavo "⁠Juve⁠" Alexandre ca antrenor în locul lui Benjamin "⁠cube⁠" Stabell și adăugarea permanentă a lui Filipe "⁠NOPEEJ⁠" Dias , care a servit ca înlocuitor în urma recentului plecarea lui Paweł "⁠inocent⁠" Mocek. Juve a plecat recent din Intro Breach după ce a anunțat că este deschisă la oferte în urma eșecului echipei de a se califica pentru PGL Major Copenhaga. Antrenorul portughez a trăit o perioadă tulbure cu organizația din Marea Britanie, fiind antrenorul lor din nou și din nou din 2021, dar a ajutat-o pe In the Breach să ajungă la culmile impresionante ale unui clasament în topul BLAST.tv Paris Major. 

         În ceea ce privește NOPEEJ , el a făcut anterior parte din FTW de la sfârșitul anului 2022 până în martie a acestui an, având o medie de 1,07, în timp ce au concurat la evenimente regionale iberice și un pumn de competiții online europene de nivel doi/trei, cele mai profunde runde ale lor venind la nivel regional. Echipa portugheză nu a reușit să facă prea multe progrese în calificările pentru evenimente mai prestigioase. Cei doi se alătură unei liste Secret care a fost creată la începutul anului 2024, cu un amestec eclectic de nume binecunoscute scenei de nivelul doi. Succesul a fost până acum greu de obținut, echipa având un record de 8-16 în acest an concurând în evenimente precum Sezonul 14 al European Pro League.

 

        Secretele sunt acum:

             Israel Guy "⁠anarkez⁠" Trachtman
             Danemarca Mikkel "⁠Maze⁠" Sparvath
             Serbia Vladan "⁠Kind0⁠" Mandic
             Danemarca Sebastian "⁠Tauson⁠" Tauson Lindelof
             Portugalia Gustavo „Juve⁠” Alexandre (antrenor)

 

             Portugalia Gustavo „Juve⁠” Alexandre (antrenor)

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a schimbat titlul în SECRET A ANUNȚAT ADĂUGAREA LUI GUSTAVO "JUNE" ALEXANDRE CA ANTRENOR ÎN LOCUL LUI BENJAMIN "CUBE"
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.