Sari la conținut

ENDPOINT AU ANUNTAT CA SE DESPART DE SL3ND


jaxi_usp

Postări Recomandate

backdrop.png?fit=clip&ixlib=java-2.1.0&mark=%2Fplayerbodyshot%2Fx-uSQEyt0RYrp_wHFXRmSW.png&mark-align=bottom%2Cmiddle&mark-fit=clamp&mark-h=1&mark-pad=0&mark-w=1&w=661&s=0f2d44230a0a868440b918c7f6227d87

 

 

        Endpoint a anunțat că se despart de AWPer Henrich "⁠sl3nd⁠" Hevesi , deoarece jucătorul a fost transferat la o altă echipă. Totul indică către GamerLegion , care îl va trimite la competițiile viitoare până la o nouă ordine în locul lui Frederik "⁠acoR⁠" Gyldstrand. Ca o notă secundară, sl3nd va debuta cu GamerLegion în Campionatul Mondial Thunderpick de calificare închisă în UE, alături de un alt nou venit, Andreas "⁠aNdu⁠" Maasing , care va face saltul de la echipa academiei și va lua locul recentului Nicolas pe banca "Keoz" Dgus.

        Acesta marchează sfârșitul mandatului lunetistului maghiar în organizația britanică, pe care a reprezentat-o mai puțin de un an după ce a făcut saltul din echipa fructuoasă a academiei a lui MOUZ . sl3nd a avut o medie de 1,16 în timpul petrecut sub conducerea lui Max „⁠MiGHTYMAX⁠” Heath și Felix „⁠Frøg⁠” Bergeron și a excelat în finalul celei de-a patra calificări deschise a majorului, unde a înregistrat un rating de 1,53 în cele cinci hărți. el și echipa sa au jucat în ciuda faptului că au terminat pe locul 5-8. Endpoint s -a despărțit recent și de Denis „⁠swicher⁠” Baranov , care a intrat la începutul anului pentru a înlocui jucătorul vedetă Nikita „⁠HeavyGod⁠” Martynenko , ceea ce înseamnă că echipa este acum redusă la nucleul său britanic de trei. Echipa va încerca înlocuitori pentru cei doi jucători recent plecați în evenimentele viitoare.

 

        Endpoint se reduc la:

              Regatul Unit Max "⁠MiGHTYMAX⁠" Heath
              Regatul Unit Kia "⁠Surreal⁠" Man
              Regatul Unit Oscar "⁠AZUWU⁠" Bell

               

              Canada Felix "⁠Frøg⁠" Bergeron (coach)

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.