Sari la conținut

PARTICIPANȚII SE RETRAG DE LA CUPA CSGOEMPIRE DUPĂ O ÎNTRERUPERE MAJORĂ


jaxi_usp

Postări Recomandate

2q7mBcuUwQft81FhXr1p8Z.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=8037b6144859c29bae3819a624f76f9f

 

 

          În urma perturbării majorului în timpul jocului MOUZ vs. G2 din 29 martie, când membrii publicului au luat cu asalt scena în mijlocul celei de-a doua hărți, o multitudine de echipe și rotori, precum și organizatorul turneului, au renunțat la cei 50.000 de dolari. Cupa CSGOEmpire. Antrenorul lui MOUZ NXT , Tobias „⁠TOBIZ⁠” Theo , și CEO-ul SINNERS , Moritz Straube, au postat pe X/Twitter imediat după întrerupere, declarând că echipele lor nu vor mai participa la eveniment, acesta din urmă mergând până la numiți CSGOEmpire „nenorociți”.               

          Organizatorul turneului și compania de producție care conduce evenimentul, Fortuna Esports , s-a retras și el, spunând că „după evenimentele șocante din această seară de la PGL Major, întrerupem imediat toate legăturile cu CSGOEmpire”. Roștii Travis „Trav” Landaw Mott, Cole „xner” McHenry, Teo „overiard” Siard, Roope „Nexus” Väänänen, Matthew „HAzE” Stott și Aleksa „Ljuba” Šurlan și-au anunțat toți retragerea pe X/Twitter. CSGOEmpire este un site de jocuri de noroc skin al cărui proprietar și-a revendicat responsabilitatea pentru întreruperea meciului, în timpul căruia trofeul Major a fost deteriorat și jucătorii au fost nevoiți să părăsească scena pentru siguranța lor, întrerupând meciul timp de 30 de minute. PGL și-a declarat de atunci intenția de a depune acuzații.

           

          Echipele care s-au retras până acum sunt:

                     România Nexus
                     Europa MOUZ NXT
                     Slovacia Sampi
                     Polonia Permitta

                     Republica Cehă SINNERS
                     Finlanda ENCE Academy
                     Germania ALTERNATE ATTaX
                     Finlanda HAVU

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.