Sari la conținut

JOTTAAA SE ALĂTURĂ LUI SANGAL


jaxi_usp

Postări Recomandate

backdrop.png?fit=clip&ixlib=java-2.1.0&mark=%2Fplayerbodyshot%2FwO3EFTmXMw49qLkUHJZHvP.png&mark-align=bottom%2Cmiddle&mark-fit=clamp&mark-h=1&mark-pad=0&mark-w=1&w=661&s=da199b662597660cd3ba944c852bae25

 

 

          Sangal a anunțat semnarea lui Samet „⁠jottAAA⁠” Köklü pe fondul unei restructurari a listei care include și despărțirea de Pere „⁠sausol⁠” Solsona Saumell și Ilya „⁠Ganginho⁠” Chernychenko . Schimbările vin după un petec de formă dur pentru echipa care nu a reușit să pătrundă în top 60 al clasamentului mondial după un început lent de an. Sangal nu a putut progresa prin calificările deschise RMR și nu a reușit să facă o alergare profundă la niciunul dintre turneele online la care au participat, locul 5-6 la Sezonul 13 al European Pro League fiind cel mai mare succes al lor în 2024. jottAAA a jucat 57 de hărți pe HLTV sub bannerul Eternal Fire Academy și a avut o medie de 1,00, dar a câștigat totuși laude mari de la Özgür "⁠woxic⁠" Eker în timpul unui interviu realizat de HLTV la bootcampul lui Eternal Fire la sfârșitul anului 2023. "El joacă în FPL și, de asemenea, este unul dintre jucătorii noștri de la academie. Cred că poate fi ca Wicadia. Dar nu știu, trebuie să joci cu el ca să-i vezi potențialul. Privind doar din exterior și nu ascultând cum își folosește abilitățile de comunicare și creierul, nu știm. Dar din exterior, cred că este un jucător talentat", a spus AWPer despre tânărul de 21 de ani. După semnarea lui jottAAA , Sangal mai are încă o listă deschisă de completat înainte de următoarea lor ieșire în ESL Challenger League, unde combinatul european se află în prezent pe un record de 2-1 după victoriile împotriva TSM și 9INE.

 

        Sangal sunt acum:

               Curcan Yasin "⁠xfl0ud⁠" Koç
               Suedia Linus "⁠LNZ⁠" Holtäng 
               Suedia Simon "⁠yxngstxr⁠" Boije
               Curcan Samet "⁠jottAAA⁠" Köklü

 

               Suedia Jimmy "⁠Jumpy⁠" Berndtsson (antrenor)

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.