Sari la conținut

OFICIAL: DUPREEH SE ALĂTURĂ FALCONS


jaxi_usp

Postări Recomandate

qWNke2id3Uwn2ZeSRrqGF_.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=09f8702a1802ff30a6b5d47b9e41b319

 

 

          Falcons au anunțat semnarea lui Peter „⁠dupreeh⁠” Rasmussen , ducând la îndeplinire o mișcare care a fost raportată de HLTV săptămâna trecută. Tânărul în vârstă de 31 de ani va ocupa locul lăsat liber de recentul mandat al lui Mohammad "⁠BOROS⁠" Malhas. Dupreeh își desfășura recent meseria pentru Preasy, s-a alăturat la sfârșitul lui 2023 cu scopul de a se califica pentru PGL Major Copenhaga. Cu toate acestea, echipa nu a reușit să atingă acest obiectiv, deoarece a ieșit din Europa RMR cu un record de 1-3 în urma pierderilor cu HEROIC, OG și Guild Eagles. Danezul sosește la Falcons pentru a servi ca înlocuitor permanent al recentului BOROS, care a fost retras din echipă în urma campaniei eșuate de calificare a echipei pentru Major. Organizația saudită l-a semnat pe Oleksandr „⁠s1mple⁠” Kostyliev de la Natus Vincere cu un împrumut pe o lună pentru BLAST Premier Spring Showdown, dar acordul pe termen scurt nu a fost prelungit când a expirat pe 19 martie.

          Alăturându-se la Falcons, dupreeh s-a reunit cu foștii colegi de echipă Emil „⁠Magisk⁠” Reif și Danny „⁠zonic⁠” Sørensen , jucători cu care dupreeh a câștigat mai multe majore și a creat o eră ca parte a Astralis . zonic și dupreeh au mai câștigat împreună un alt major pe Vitality , înainte ca acesta din urmă să fie pus pe bancă de echipă în ceea ce Zonic a descris drept „cea mai grea decizie” pe care a luat-o în cariera sa.

          Falcons urmează să ajungă pe server pentru sezonul 19 al ESL Pro League, care va avea loc în perioada 23 aprilie-12 mai, echipa fiind plasată în Grupa B alături de G2 și, în mod interesant, Vitality . Trioul danez al lui Falcons va fi, prin urmare, pregătit pentru o confruntare timpurie împotriva echipei pe care au plecat cu toții anul trecut.

 

         Șoimii sunt acum:

          Danemarca Marco "Snappi" Pfeiffer
          Danemarca Emil "Magisk" Reif        

          Muntenegru Pavle "Maden" Bošković

          Spania Álvaro "SunPayus" García
          Danemarca Peter "dupreeh" Rasmussen

 

          Danemarca Danny "⁠zonic⁠" Sørensen (antrenor)

 

          Iordania Mohammad "⁠BOROS⁠" Malhas (în bancă)
          Polonia Miłosz "⁠mhL⁠" Knasiak (în bancă)
          România Laurențiu "⁠lauNX⁠" Țârlea (în bancă)
          Franţa Franţa Nathan "⁠NBK-⁠" Schmitt (în bancă)

 

 

  • Love 1

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.