Sari la conținut

EYEBALLERS SEMNEAZĂ CU GOLDEN


jaxi_usp

Postări Recomandate

iEVFIqg3CpxhhQeqNHS7RU.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=d3172cc5ac3d5a5ba37d95649251d948

 

 

          EYEBALLERS au anunțat semnarea lui Maikil „⁠Golden⁠” Selim după ce au ajuns la un acord cu GODSENT pentru transferul jucătorului. Sosirea lui Golden umple golul lăsat de banca lui Casper „⁠SHiNE⁠” Wennerberg , care a fost recent suspendat de EYEBALLERS după o serie de rezultate dezamăgitoare. Cel mai recent, Golden își desfășurase meseria pentru GODSENT , alături de care a ajuns pe locul 50 în clasamentul mondial. Echipa a obținut câteva rezultate solide în competițiile online, cum ar fi locul doi la Sezonul 11 al European Pro League, dar s-a chinuit să găsească succes în calificările pentru evenimentele importante din LAN. GODSENT a renunțat recent la echipa de Counter-Strike după ce sponsorul principal al echipei și-a anulat acordul cu organizația în urma calificărilor pentru PGL Major Copenhaga, în care GODSENT nu a reușit. În EYEBALLERS , Golden se reunește cu fostul coechipier Jesper "⁠JW⁠" Wecksell , cu care Golden a jucat în fnatic chiar în 2021. Perechea a câștigat mai multe evenimente prestigioase între ele în cele două perioade ale lui Golden la fnatic , inclusiv IEM Katowice 2018 și a ajuns de două ori pe locul 1 în clasamentul mondial.

 

         EYEBALLERS sunt acum:

              Suedia Jesper "⁠JW⁠" Wecksell

              Suedia Anton "⁠Sapec⁠" Palmgren

              Suedia Peppe "⁠Peppzor⁠" Borak

              Suedia Ludvig "⁠HEAP⁠" Alonso

              Suedia Maikil "⁠Golden⁠" Selim

 

              Suedia Fredrik „slap⁠” Junbrant (antrenor)

              Suedia Casper „⁠SHiNE⁠” Wennerberg (în bancă)

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.