Sari la conținut

VITALITY A ÎNVINS ECHIPA COMPLEXITY PENTRU A SE STRECURA ÎN PLAYOFF-URILE MAJORE


jaxi_usp

Postări Recomandate

Y5xCJCTLZDFJDz8ifHRBNN.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=e5a20392b297f90570dffe24dff7efb8

 

 

          Vitality a ajuns în faza de playoff a majorului PGL Copenhaga după o victorie luptată împotriva Complexity . A fost o serie haotică care ar fi putut merge cu ușurință pe calea nord-americanilor, care au lăsat să treacă trei puncte pe hartă pe Inferno înainte de a ajunge la o victorie confortabilă pe Vertigo. Anubis, harta decisivă, a văzut ambele echipe în performanțe defensive puternice, dar s-au luptat în atac, cu Shahar „⁠flameZ⁠” Shushan ajutându-și echipa să treacă linia de sosire. Håkon „⁠hallzerk⁠⁠” Fjærli a avut o performanță impresionantă pe ultimele două hărți, dar încă nu a fost suficient ca Complexitatea să o rezolve , deoarece Jonathan „⁠EliGE⁠” Jablonowski a dispărut de-a lungul seriei. Mathieu „⁠ZywOo⁠” Herbaut a avut și el un joc foarte liniștit, după standardele sale înalte, Dan „⁠apEX⁠” Madesclaire confirmând după meci că AWPer încă nu se simte bine. „S-a simțit foarte bine, deși este un pic un dezastru, felul în care am jucat”, a spus apEX . "Sunt doar fericit. După cum știți, cel mai bun jucător din lume nu se simte bine. Chiar dacă avem o echipă puternică, este greu să nu-l avem".

         Vitality a ieșit arătând lent pe alegerea lor pe hartă a lui Inferno și s-au trezit urmărind un deficit de 0-6 pe partea T. apEX a scos echipa dintr-o gaură masivă cu un trio de fragmente într-o situație 2v3 într-o rundă ecologică, ajutând echipa să se stabilizeze. Repriza s-a încheiat cu doar două fragmente care au separat echipele, deoarece Vitality a dictat ritmul în etapele finale. Complexitatea a răspuns luând primele două runde din a doua repriză, dar Vitality a recăpătat rapid controlul asupra jocului și a pus împreună o serie de runde pentru a egala scorul la 9–9. EliGE , care până atunci avea un joc foarte liniștit, s-a trezit și și-a ajutat echipa să ajungă la punctul de pe hartă, dar nu au reușit să dea lovitura finală, deoarece regulamentul s-a încheiat cu un impas 12-12. Primul set de runde suplimentare nu a putut determina un câștigător, deși apEX aproape că a câștigat jocul cu un clutch 1v4 în runda finală. În timp ce Vitality și -a asigurat victoria în a doua prelungire, francezului IGL cu greu îi venea să creadă cum reușise echipa sa să iasă în fruntea unei afaceri atât de dezordonate.

         Vertigo a început în același manager ca și harta anterioară, deoarece Complexity a sărit la un avantaj de 5-0 după un alt start foarte lent al lui Vitality . La fel ca la Inferno, echipa europeană ar fi redus deficitul la 7-5, dar scorul ar fi putut fi mult diferit dacă William „⁠mezii⁠” Merriman nu ar fi scos un clutch eroic într-o rundă în care computerul lui EliGE s-a prăbușit. . Când jocul a intrat la pauză, hallzerk s-a așezat în fruntea scorului cu un scor de 17-6 și un ADR de 131. Vitality a câștigat prima rundă de pistol a seriei într-un mod curat și a transformat continuarea pentru a aduce scorul la 7-7, dar atât de departe ar merge: Complexity a pus laolaltă o apărare foarte strânsă și a câștigat șase runde într-un rând pentru a duce seria pe o a treia hartă. Harta decisivă, Anubis, nu a urmat calea tradițională, ambele echipe s-au luptat în atac. Hallzerk a fost din nou eroul, deoarece Complexity a sărit la un avantaj de 6-1, dar o recuperare târzie de la Vitality a văzut repriza încheiată cu un scor 7-5.

         flameZ a menținut presiunea asupra Complexității cu patru fragmente în următoarea rundă de pistol. Nord-americanii au încercat totuși să răspundă, dar au fost obligați să plătească pentru incapacitatea lor de a înșira runde, deoarece Vitality a reușit să își rezerve un loc în Royal Arena - unde apEX speră că ZywOo își va putea arăta toată puterea. „Avem nevoie de el”, a spus apEX . "Este un major. Dacă cel mai bun jucător al tău nu este acolo, este foarte dificil. Sunt fericit că suntem în sferturi. La naiba cum am făcut-o".

 

 

Complexity VS Vitality

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.