Sari la conținut

CLOUD9 A LĂSAT DEOPARTE NAVI PENTRU A REZERVA UN LOC PENTRU PLAYOFF


jaxi_usp

Postări Recomandate

BDSiqtdIw29G3AlvJFs2ec.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=f682d88edd0c25aa0943a168b358f36b

 

 

         Cloud9 și-a ocupat un loc în Royal Arena pentru playoff-ul major PGL Copenhaga după o victorie cu 2-1 în fața lui Natus Vincere într-un meci de 2-1 la grupă. Echipa internațională a scos primul sânge din serie cu o victorie în prelungiri pe Mirage, dar s-a clătinat după prima hartă. Cloud9 a răspuns cu o victorie convingătoare pe Ancient înainte de a finaliza lucrarea de demolare pe Overpass, un joc care aproape a devenit o lovitură de 13-0. După ce și-a văzut echipa învingând ECSTATIC , G2 și Natus Vincere în drum spre playoff, Kirill „⁠Boombl4⁠” Mikhailov se simte justificat. „Mulți analiști și comunitatea vorbeau prostii despre noi”, a spus el după meci. "Ne pare rău, băieți, suntem în playoff. Ne vedem acolo".

         Seria a început pe Mirage, alegerea lui Natus Vincere , echipa internațională luând un avans de 7-5 după o repriză dus-întors, datorită unui T puternic al lui Ihor "⁠w0nderful⁠" Zhdanov , care a postat scor 14-5. Cloud9 a ieșit puternic după pauză, făcând găuri în apărarea NAVI cu un efort total, deoarece toată lumea contribuia cu fragmente. În cele din urmă, au ajuns la punctul de pe hartă la 12-10, doar pentru a fi opriți de w0nderful , care a reușit triple ucide consecutive pentru a trimite jocul în prelungiri. AWPer ucrainean a menținut acest impuls în rundele suplimentare, strângând încă nouă fragmente, în timp ce NAVI și-a asigurat victoria, Aleksi „⁠Aleksib⁠” Virolainen ridicând de asemenea sprâncenele cu un ambreiaj vital 1v2.

         Seria s-a îndreptat către Ancient, unde Natus Vincere a răspuns la un deficit timpuriu cu o serie de trei runde care a început cu un clutch Justinas „⁠jL⁠” Lekavicius . Dar răgazul lor nu a durat: Cloud9 a preluat controlul jocului cu împingeri efective A și a încheiat repriza cu patru. NAVI a încercat totuși să răspundă după ce partea sa schimbat, dar au putut strânge doar două runde, deoarece Cloud9 a blocat harta după o rundă de 5-0. Aleksib nu știa asta în dreptul de veto, dar echipa sa va fi pusă într-o lume de durere pe Overpass, o hartă în care nu au avut niciodată șanse. Prima repriză a fost o stradă complet cu sens unic , Cloud9 a trecut peste o apărare NAVI poroasă, cu ambreiajul lui Valeriy "⁠b1t⁠" Vakhovskiy în runda a zecea, singurul lucru care a împiedicat o dezamăgire de 12-0. NAVI a încercat să riposteze după ce a pierdut pistolul care a urmat, dar nu a făcut decât să întârzie inevitabilul, deoarece Cloud9 a pus rapid jocul și seria la culcare.

 

 

Cloud9 VS Natus Vincere

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.