Sari la conținut

ECSTATIC RĂMÂNE ÎN VIAȚĂ ÎN COPENHAGA PE CHELTUIALA FURIA


jaxi_usp

Postări Recomandate

sOL0LCCe2yREwUpWvz0u0-.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=b8228fd9c075fa97923c2f1737da8479

 

 

         ECSTATIC l-a învins pe FURIA într-un meci greu de trei hărți în grupul 0-2, trimițând brazilianul să se împacheteze din etapa eliminatorie a PGL Copenhaga Major cu un record de 0-3. Intrând în Major la Copenhaga ca singura formație complet daneză prezentă, ECSTATIC a fost departe de a fi favoriți pentru a trece la etapa eliminatorie din etapa de deschidere, dar trupele lui Patrick "⁠Patti⁠" Larsen s-au impus cu o rundă solidă de 3-1. prin prima fază a Maiorului. Danezii au făcut primul pas în revenirea de la un start nefericit de 0-2, trecând în grupul de 1-2 datorită acestei victorii. Între timp, FURIA a intrat în această serie în speranța de a-și reproduce runda în faza de deschidere, care i-a văzut în mod similar să înceapă cu un record de 0-2 înainte ca o creștere a formei să le permită să ajungă în etapa eliminării cu un record de 3-2. De data aceasta, trupele lui Andrei „⁠arT⁠” Piovezan nu au reușit să reproducă acea magie, văzându-i plecând din a doua etapă a maiorului fără a pretinde o singură victorie.

         Serialul a început cu alegerea lui FURIA de Overpass, dar cineva ar fi iertat să credeți că a fost selecția ECSTATIC . Deși lucrurile au fost aproape devreme, cu FURIA egalând cu 3-3 pentru a răspunde la câștigul cu pistolul danezilor, ECSTATIC a fugit rapid cu lucrurile pe partea lor CT, acumulând un scor solid de 9-3 la schimbul lateral. O victorie în runda cu pistolul pentru FURIA le-a permis să câștige ceva teren, dar numai Gabriel „⁠FalleN⁠” Toledo reușind să ridice cifre pentru echipa braziliană, acest impuls a fost greu de menținut. În cele din urmă, ECSTATIC a reușit să-și valorifice avantajul stabilit, furând alegerea lui FURIA cu 13-7. Alegerea lui ECSTATIC despre Inferno a spus o poveste cu mult diferită. Echipa daneză s-a străduit să-și găsească locul devreme pe partea T, ca urmare a unei victorii în runda cu pistolul FURIA . Un clutch 1v4 de la Patti i-ar permite, în sfârșit, lui ECSTATIC să obțină un șir de reprize pe tablă, dar tot FURIA ar fi care a ieșit învingător la repriză, cu un avans de 7-5.

        ECSTATIC a păstrat impulsul pe care l-au acumulat în prima repriză în partea CT, înregistrând cinci runde imediat după schimb pentru a ajunge la runde cu două cifre. La doar câteva runde distanță de eliminare, FURIA s-a raliat în atac, harta coborând în prelungiri după un dus-întors. Post-regulament a mers pe calea FURIA , în timp ce Kaike "⁠KSCERATO⁠" Cerato a făcut un pas pentru a-și menține echipa în viață la Copenhaga.

        Deși ECSTATIC a reușit să răspundă avansului devreme al lui FURIA în decizia lui Ancient cu o serie proprie de trei runde, ei au găsit puțin altceva în timpul reprizei, deoarece FURIA a preluat controlul pe partea T. Înfrânt de o emisiune stelară a lui Yuri "⁠yuurih⁠" Santos , ECSTATIC a părut gata să se prăbușească în timp ce se îndreptau spre atac cu un scor 5-7. În ciuda începutului mai puțin stelar, ECSTATIC a creat o parte T fenomenală pe Ancient, demarând a doua repriză cu o victorie în runda cu pistol, care a dus la o serie de jocuri rapide și agresive pentru care FURIA pur și simplu nu a avut niciun răspuns. În cele din urmă, echipa daneză a revendicat o a doua repriză impecabilă, luând-o pe Ancient cu un scor 13-7, iar seria 2-1 odată cu aceasta.

 

 

ECSTATIC VS FURIA

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.