Sari la conținut

MOUZ SE DISTRA ÎN PLAYOFF-UL MAJOR DUPĂ CE A ZDROBIT COMPLEXITY


jaxi_usp

Postări Recomandate

nXCbDxAQomCXU1n7DGblyK.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=5cd690f15d00024b2fd84d17687ca643

 

 

          MOUZ și- a întărit acreditările ca un cal întunecat pentru titlul Major, lovind complet Complexity într-o victorie în serie de 2-0, revendicând linii de scor unilateral la Overpass (13-1) și Ancient (13-2). Complexitatea se poate simți puțin grea pe Overpass, au avut multe șanse în prima repriză de a câștiga gheare și de a sparge economia lui MOUZ , dar nu au reușit să treacă nici una peste linie. Ancient, însă, a fost o demolare completă. Jonathan „⁠EliGE⁠” Jablonowski va trebui să spere că echipa sa se poate reseta mental rapid, deoarece mai are două șanse la calificarea în playoff. Pe cealaltă parte a serverului, MOUZ a continuat să construiască un argument pentru ei înșiși ca un candidat serios la titlul Major, depășind Complexitatea în acest mod. Au fost imbatabile în gheare pe prima hartă și imbatabile în general pe Ancient, iar acum vor trece în playoff cu credința reală că pot merge adânc. După ce s-a convins la RMR, a câștigat o victorie împotriva favoriților din pre-Major Spirit pe parcurs și acum a trecut prin etapa de eliminare, MOUZ sunt adevărata afacere. Seria a început pe Overpass și MOUZ a fugit la un avans rapid în urma unei victorii cu pistol, dar Complexitatea s-a așezat oarecum și ofensa lor a început să facă presiune. Rundele au ajuns până la sârmă, dar Ádám "⁠torzsi⁠" Torzsás era într-o formă explozivă și a rezolvat diverse situații dificile și, ca atare, Complexity nu a găsit niciodată runda necesară pentru a rupe economia lui MOUZ și a-și oferi puțin spațiu de respirație. Vechea a fost o hartă Complexitatea va spera să uite rapid, deoarece au fost îndepărtate cu ușurință de MOUZ . Au fost prețioase puține ori, Complexity chiar a amenințat că va câștiga o rundă, în timp ce Jimi „⁠Jimpphat⁠” Salo și Dorian „⁠xertioN⁠” Berman s-au răsculat și, ca atare, MOUZ a ajuns la o victorie ușoară cu 13-2.

 

 

MOUZ VS Complexity

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.