Sari la conținut

MOUZ ȘI VITALITY ÎȘI ASIGURĂ VICTORII ÎN TURUL 2 LA COPENHAGA


jaxi_usp

Postări Recomandate

5gQSACN4mscD1F7RsZko22.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=1ee963504527688c515e126e5935ec55

 

 

          MOUZ și-a asigurat un loc în grupul de 2-0 de la PGL Copenhagen Major datorită victoriei strânse cu 13-11 asupra Eternal Fire , în timp ce Vitality a trebuit să-și revină dintr-o primă repriză slabă pentru a intra în grupul 1-1 cu o victorie cu 13-9. peste TheMongolz . Atât MOUZ, cât și Eternal Fire și- au arătat o formă decentă în prima zi a călătoriei lor majore și, în mod potrivit, au fost gât și gât pe Vertigo, victoria lui MOUZ sa rezumat la câteva momente individuale speciale. Între timp, Vitality a fost complet în neregulă și aproape au trecut cu 0-2 după o primă repriză proastă împotriva TheMongolz , dar o repriză ofensivă puternică i-a salvat când au avut nevoie. Într-una dintre cele mai fascinante confruntări de până acum în etapa de eliminare, MOUZ a trebuit să dea dovadă de rezistență pentru a evita o revenire târzie a Eternal Fire pe Vertigo. Prima repriză a fost împărțită pe mijloc, Eternal Fire a ieșit în avantaj în atac cu târâituri lente repetate A înainte ca MOUZ să se ajusteze și să readucă scorul la egalitate. MOUZ a luat două runde cheie de swing pentru a scăpa la punctul de egalitate în efortul lor ofensiv, Kamil "⁠siuhy⁠" Szkaradek câștigând un clutch 1v3 în pistol, înainte ca echipa sa să răstoarne un 3v5 mai târziu în repriză, doar pentru ca Eternal Fire să înceapă să facă. întoarce-te. A fost nevoie de un alt moment individual puternic, de data aceasta un pas prin mijloc al lui Dorian "⁠xertioN⁠" Berman , pentru a termina runda finală și a evita prelungirile.

 

MOUZ VS Eternal Fire

 

         Între timp, pe fluxul B, Vitality s-a luptat rău în jumătatea defensivă a lui Nuke. Mongolii au părut bine pregătiți pentru echipa lor Nuke T și au pus presiune pe Vitality , găsind timpi și goluri în mod regulat, iar mongolii au câștigat, de asemenea, mai multe ambreiaje pentru a asigura o repriză de 7-5. Vitality a început să își înceapă propria latură T, luând cinci runde la rând pentru a-și calma nervii. TheMongolz a obținut o altă victorie pentru a ajunge pe bord, dar totul a fost în zadar, deoarece Vitality a câștigat cele trei runde necesare pentru a evita o altă pierdere supărată.

 

Vitality VS TheMongolz

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.