Sari la conținut

S-AU DEZVĂLUIT CONFRUNTĂRILE DIN ETAPA FINALĂ DE DESCHIDERE


jaxi_usp

Postări Recomandate

f6QjcnpvTbkAZcfvaeZa8V.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=30d0f401a86a32667c7d0f6b22201bcb

 

 

         Ultima zi a etapei de deschidere a PGL Major Copenhaga este la colț, cu încă trei cele mai bune din trei rămase de jucat pentru a decide cine va trece la următoarea etapă. Unele echipe cu vârfuri fierbinți se trezesc la casare în meciurile finale „do-or-die”, după campaniile dezamăgitoare de până acum. SAW a mers cu 2-0 în prima zi doar pentru a cădea în fața Cloud9 și a paiN , TheMongolz și FURIA ambele au trebuit să riposteze dintr-un start cu 0-2, în timp ce Imperial a cedat în fața a două liste de majoritate daneze. Între timp, cei defavorizați Legacy au surprins cu nivelul lor la acest maior, echipa condusă de Marcelo „⁠coldzera⁠” David ia îndepărtat pe FURIA și Apeks pentru a-și păstra speranțele vii, în timp ce înlocuitorii de ultimă oră GamerLegion își încurcă până acum drumul prin surpriza lor major. aspect. Din fericire pentru fanii brazilieni, cei trei reprezentanți ai lor au reușit să se evite în ultima zi de joc, ceea ce înseamnă că există încă șanse ca fiecare echipă braziliană să treacă în etapa următoare. Nu numai că sunt locurile lor în faza de eliminare, dar există și alte implicații pentru Shanghai Major în joc. În cazul în care TheMongolz câștigă mâine, Asia va primi un loc suplimentar pentru regiunea lor la Majorul lor de acasă. În cazul în care vreo echipă a Americii câștigă, acea regiune va primi, de asemenea, un alt loc pentru următorul Major.

 


Clasament după ziua a treia

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.